Janni Ree med trist meddelelse

Af: Thea Andersen

|

28/07/2022

Nyheder
Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix
Nu lyder der en trist besked fra forsidefruen Janni Ree.

Mest læste i dag

Det er ikke mere end nogle uger siden, at Janni Ree tog sin mand, Karsten Ree, med til skønne Mauritius. Anledningen var Karstens 77-års fødselsdag. Som overraskelse havde Janni valgt at invitere Karsten på et luksushotel på øen i det Indiske Ocean.

Det blev dog ikke den afslutning på ferien, som de havde ønsket. De havde nemlig begge to fået corona, hvilket betød isolation i hjemmet i Vedbæk ved hjemkomst.

Det betød samtidigt, at forsidefruen ikke kunne se resten af sin familie. Nu er isolationen overstået, og hvilken bedre anledning til at nyde et par dage med familien? Janni Ree og valgte i hvert fald at tage på en familietur til Ree Park, som Karsten ejer.

Men den ellers hyggelige tur endte alt andet end det. For forsidefruens yngste barnebarn, Helmer, måtte nemlig indlægges akut på Randers Sygehus, skriver Dagens.dk.

"De når lige ind på hospitalet, da hans lille krop giver op," siger en mærket Janni Ree til B.T., som fortsætter:

"Han stoppede med at trække vejret, men lægerne fik liv i ham igen."

Efter sigende var han sløj i dagene op til.

"Var de ikke kommet til  hospitalet, havde vi mistet ham. Det er en RS-virus. Han var snottet og hostede. Han kunne ikke selv hoste slimet op, så han blev undersøgt. Han havde også besvær med at trække vejret," lyder det fra forsidefruen.

Det tyder heldigvis på, at han er i bedring.

"Nu får han ilt og sondemad,[...]. De har en speciel børneafdeling," slutter Janni Ree.

Nathalie, der er Janni Rees datter, og hendes mand har to sønner, Helmer og Hubert.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig