Jonas Vingegaard rundt på gulvet: Begik denne lattervækkende bommert

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jonas Vingegaard sidder i skrivende stund i den gule førertrøje.

Mest læste i dag

For 10 dage siden blev der taget hul på verdens største cykelløb, Tour de France, hvor den danske stjernerytter, Jonas Vingegaard, skal forsøge at forsvare sin gule trøje fra sidste år. 

Der hersker ikke nogen tvivl om, at danskeren vil forsvare sin gule trøje med næb og kløer mod sin evige rival, Tadej Pogacar. 

Igen i år er det ifølge bookmakerne en vaskeægte gyser mellem danskeren og sloveren, da de fra løbets start begge har været suveræne favoritter sammenlignet med Touren øvrige ryttere.

På onsdagens etape triumferede Jonas Vingegaard ved at sætte sin rival til vægs, da han krydsede målstregen omtrent et minut før sloveneren. 

Men helt anderledes forholdt det sig, da rytterne begav sig ud på årets andet bjergslag. 

Her måtte Jonas Vingegaard sande, at have tabt afgørende sekunder i den nu pivåbne duel mellem den slovenske superstjerne og den ydmyge Glyngøre-dreng. 

Men det stopper ikke her. 

Søndag blev den danske cykelstjerne endnu engang sat til vægs af hans direkte rival Tadej Pogacar, hvor han mistede syv sekunder til rivalen. 

Nu er forspringet i klassementet skrumpet til sølle 17 sekunder. 

Men selvom der ikke var meget at skrive hjem om i går, så lægger Jonas Vingegaard ikke skjul på, at han godt kan leve med det begrænsede tidstab: 

“Jeg havde ikke min bedste dag, og så bliver man bare straffet på sådan en stigning. Otte sekunder kan jeg leve med”, lød det fra Jonas Vingegaard til TV 2 i kølvandet på søndagens etape. 

Den danske cykelstjerne er dog meget tilfreds med de første ni etaper i verdens største cykelløb.

I den forbindelse får han lavet en bommert, da han understreger, at det bliver de næste 14 etaper der skal afgøre Tour de France - men der er altså kun 12 etaper tilbage af årets Tour: 

“De næste 14 etaper kommer helt klar til at afgøre Tour de France. Jeg vil gøre mit for at få det i min favør."

Denne bommert havde latter til følger, da de i programmet 'Aftentour' fik et godt grin ud af den danske stjernes mindre brøler.

Anbefalet til dig