Karen Thisted er død - 73 år gammel

Karen Thisted døde mandag morgen i sit hjem i København. Foto: Karenthisted.dk
Mandag morgen døde journalist og tv-vært Karen Thisted. Hun blev 73 år gammel.

Mest læste i dag

Mandag blev Danmark en stor personlighed fattigere, da Karen Thisted døde i sit hjem i København. 

Det fortæller hendes datter, Marlene Thisted, til Ekstra Bladet. 

"For ti dage siden holdt hun et foredrag for Hjerteforeningen, hvor hun havde svært ved at trække vejret. Ved den lejlighed blev hun opfordret til at blive undersøgt. Det blev hun i onsdags, hvor lægen sagde til hende, at hun skulle lægge sit liv og sin kost om, hvis hun stadig ville leve om tre-fire år," siger Marlene til avisen. 

Mandag morgen fik Karen Thisted atter vejrtrækningsproblemer, hun fik tilkaldt en ambulance, men var desværre død, da redderne kom frem. 

En lang og flot karriere

Karen Thisted var uddannet journalist, hun har tidligere arbejdet som redaktionschef på Ekstra Bladet, som hun også skrev klummer for frem til sin død. 

Hun brændte sig især fast i danskernes bevidsthed, da hun var en del af satireprogrammet "Den løse kanon", hvor hun sammen med tv- og radiovært Huxi Bach sendte danskerne i latterkramper. Siden hen dukkede hun op sammen med Suzanne Bjerrehuus i programmet "Mormors bordel", hvor de to tog livtag med sexbranchen. 

Derudover har Karen Thisted også skrevet flere bøger, som danskerne har taget til sig. Deriblandt bestselleren "Det skal mærkes, at vi lever" med Benny Andersen og Johannes Møllehave. 

Tidligere i sin lange karriere var Karen Thisted med til at løbe de populære programmer Go' morgen Danmark og Eleva2ren i gang. 

 

Anbefalet til dig