Kasper Hjulmand bekræfter kort før EM: Er blevet skilt

Af: Redaktion .

|

19/05/2024

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Den danske landstræner bekræfter til Bold.dk, at han er blevet skilt fra sin hustru over vinteren.

Lige nu læser andre også

Ud af til har der ikke været noget at mærke på den danske landstræner, og derfor kommer det sikkert også som en stor overraskelse for mange, at ægteskabet mellem ham og Vibeke Hjulmand nu er et afsluttet kapitel.

Kasper Hjulmand bekræfter dette til bold.dk, en måned før EM-slutrunden i Tyskland finder sted, selvom ægteskabet blev afsluttet i vinteren.

"Med den største respekt og kærlighed besluttede vi helt uden dramatik at flytte fra hinanden i vinter. Vi har haft mere end tre årtier sammen, har tre pragtfulde børn, og vi er fortsat nære venner. Vi har ikke yderligere kommentar og håber, at alle vil respektere, at dette handler om vores privatliv," skriver parret i en fælles sms til Bold.dk

Kort før jul satte parret deres hus i Lillerød til salg for 14.345.000 kr.

Huset købte Kasper og Vibeke tilbage i 2016. Dengang betalte de 5.9 millioner kroner for de cirka 432 kvadratmeter.

Da parret satte huset til salg, var der dog ingen meldinger om, at det skyldes problemer i ægteskabet, men med landstrænerens udmelding, giver det naturligvis rigtig god mening.

Kasper Hjulmand og Vibeke har dannet par i mere end 30 år, og de har børnene Liva, Mikkel og Marcus.

Om mindre end en måned, 16. juni 2024 tager Kasper Hjulmand og Danmark hul på EM slutrunden, hvor første modstander er Slovenien.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig