Knivbevæbnet mand røvede Dagli'Brugsen - men så gjorde en medarbejder det utænkelige

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Medarbejderne i butikken viste heltemod, da en 19-årig mand med elefanthue havde taget penge fra kassen.

Mest læste i dag

En stille morgen i den lille by Raklev ved Kalundborg blev brat afbrudt, da en 19-årig ung mand afbrød idyllen i den lokale Dagli'Brugsen butik.

Iført en elefanthue stormede den unge mand ind i dagligvarebutikken og bevægede sig hurtigt om bag disken, hvor han greb fat i en håndfuld kontanter fra kasseapparatet.

Det skriver B.T.

Men det slutter langt fra her, for lige pludselig tog den ellers skræmmende situation en yderst uventet drejning.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fik den 19-årige, der var på vej mod udgangen, ikke lov til at slippe så let. En kvindelig medarbejder forsøgte nemlig at forhindre ham i at flygte, men den unge mand fik skubbet hende i jorden og skyndte sig videre.

Heldigvis greb en mandlig kollega hurtigt ind, og udenfor butikken lykkedes det den modige medarbejder at overmande røveren og holde ham fast på jorden.

Efterfølgende blev det opdaget, at røveren havde en skjult kniv i lommen, og den var ved et uheld faldet ud under tumulten. Da politiet ankom til butikken blev den 19-årige mand anholdt og sigtet for både røveri og overtrædelse af knivloven.

Efterfølgende blev pengene returneret til butikken, og kniven blev beslaglagt som bevismateriale. Den unge mand blev taget med til politistationen for afhøring og yderligere sagsbehandling.

Efter en juridisk vurdering blev det besluttet, at der ikke var tilstrækkeligt grundlag for at varetægtsfængsle den unge mand, og han blev derfor løsladt. Dog vil han snart stå over for en retslig proces, hvor hans handlinger vil blive vurderet nærmere.

Anbefalet til dig