Kongehuset bekræfter: Kongen deltager

Af: Liva Høyberg

|

18/06/2024

Nyheder
Foto: Kongehuset
Rygter har svirret længe. Men nu bekræfter kongehuset endelig.

Lige nu læser andre også

Tirsdag eftermiddag blev det bekræftet, da kongehusets officielle kalender blev opdateret: Rygterne talte sandt - kongen deltager.

Kongehuset bekræfter nu, at kongen vil være til stede på tribunen for at se EM-kampen mellem Danmark og England, som afholdes i Tyskland, værtslandet for dette års festlige og sportslige begivenhed.

Det har længe været kendt, at kong Frederik er en stor sportsentusiast, der gerne følger med, når danskere excellerer i sport. Sidste år var han også at finde blandt tilskuerne, da Danmark vandt VM i håndbold i Sverige, og han vil naturligvis også være til stede på torsdag.

Forventninger til torsdag

Der er håb om en mere opløftende præstation end i den seneste kamp, hvor Danmark spillede uafgjort mod Slovenien. Kampen endte uden den ønskede afklaring og efterlod en følelse af, at Danmark gradvist mistede grebet.

I modsætning til skuffelsen over resultatet, blev udfaldet mødt med jubel fra slovenernes side. Det så ikke ud til, at de havde forventet at forlade kampen med hverken en sejr eller et uafgjort resultat.

Anbefalet til dig