Lars Løkke Rasmussen ramt af stor sorg: "Nu sidder vi og snakker om minderne"

Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix
Det er en hård tid hos Lars Løkke Rasmussen og hustruen Sólrun.

Mest læste i dag

En trist begivenhed har ramt Lars Løkke Rasmussen og hans hustru Sólrun Løkke Rasmussen.

De tog torsdag formiddag afsked med et kært familiemedlem - nemlig hunden Beauty.

Det fortæller Danmarks tidligere statsminister i et opslag på sin Facebook-profil.

"Farvel Beauty," indleder han sit opslag, hvor han fortæller om den tunge dag.

I dag sagde vi farvel til Beauty, som sov stille ind hos dyrlægen i formiddag. Det var en tung aften i går, hvor hun indtog pladsen ved spisebordet helt uvidende om, at det var sidste gang, hun fik lov til at ‘snyde’ sig til en ekstra godbid. Men hendes krop kunne ikke meget mere, så det ville være helt uværdigt ikke at sætte et punktum for et langt og godt hundeliv nu," lyder det fra Lars Løkke Rasmussen.

Der er ingen tvivl om, at Beauty har efterladt et stort tomrum og at afskeden har været hård. Lars Løkke Rasmussen beskriver i opslaget hvordan han og hustruen græd hele vejen hjem i metroen.

"Folk i metroen må have undret sig"

"Men hold op, hvor er vi kede af det. Folk i metroen må have undret sig over to tudende voksne (Sólrun og jeg) i selskab med Fríða, da vi uden hendes ‘storesøster’ kørte retur fra klinikken på Frederiksberg. Man skal nok være hundeejer for helt at forstå det," skriver han. 

Faktisk har familien før troet at de havde mistet Beauty, men med stor opbakning fra de danske borgere fik de hende tilbage og dermed 15 måneder ekstra med familiens firbenede medlem.

"Nu sidder vi og snakker om minderne. Og også om den fantastiske opbakning vi fik, da hun forsvandt lige efter nytår sidste år og var væk i fem døgn. Der græd vi også - troede vi havde mistet hende. Tak til alle, der den gang satte alt ind på at finde hende igen. Det lykkedes og gav hende og os 15 måneder ekstra. Det glemmer vi aldrig!," lyder det. 

Til opslaget er der i skrivende stund kommet over 2000 kommentarer, hvor mange sender varme tanker til Lars Løkke Rasmussen og Sólrun.

Du kan se hele opslaget herunder:

 

Anbefalet til dig