Lykkelig Vild med dans-stjerne afslører stor nyhed: Det er en dreng

27/4/22 08:46

Sarah Steenfeldt

Foto: Henrik Ohsten / TV2
Nu afslører Vild med dans-stjernen en stor nyhed.

Asta Björk Ivarsdottir, der i den seneste sæson af det populære danseprogram 'Vild med dans' dansede med hitsanger Jimilian Ismaili, har afsløret en familieforøgelse.

Det er dog ikke hende selv, der i den nærmeste fremtid kan byde velkommen til en lille ny. Det er derimod hendes søster, der kan glæde sig over, at hun snart skal være mor til to. Asta kan derimod glæde sig over, at hun snart kan kalde sig for moster til to.

Familieforøgelsen har den 24-årige Asta Björk løftet sløret for i et opslag på Instagram. Her skriver hun, at hun og søsteren har været til scanning, hvor de har fundet ud af, at det bliver en dreng.

"I dag var jeg med min storesøster Heidi Maria til scanning, hvor vi fandt ud af, at de skal have endnu en lille dreng til oktober," skriver hun som tekst til opslaget på det sociale medie.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Deler billede

Asta Björk har delt billedet af hende selv, søsteren og søsterens søn. Dertil har hun delt et billede, der viser søsteren, hendes kæreste samt deres søn. På dette billede står deres søn desuden med scanningsbilleder, der viser, at familien snart bliver forøget.

'Vild med dans'-stjernen gik i december fra Jonass Jannec, der er bedst kendt for sin deltagelse i 'Paradise Hotel'. De nåede at danne par i omtrent halvandet år, men til sidst besluttede de, at det ville være bedst at gå hver til sit.

Både Asta Björk og Jonass Jannec har efterfølgende løftet sløret for, at det var Jonass' kamp med angst, der lå til grund for, at de havde svært ved at få deres forhold til at fungere. Og til sidst fik det dem til at beslutte at afslutte forholdet.