Maya købte en jakke i en genbrugsbutik: Så gjorde hun et fund i jakkens lomme, der knuste hende

Nyheder
Foto: TikTok
Fundet vækkede nogle følelser hos hende.

Mest læste i dag

Det er rigtig populært at købe brugt tøj. På den måde kan du finde tøjdele i fin stand og til utroligt billige penge.

At finde tøj i genbrugsbutikker er en kunst, og nogle mennesker har sans for at finde vaskeægte skatte, der findes i forskellige afskygninger som tøj, smykker og meget andet.

En af de mennesker, der handler meget i genbrugsbutikker, er Maya Sommer. For nylig gjorde hun et yderst interessant fund i jakkelommen på en jakke, som hun havde købt i en genbrugsbutik. Fundet, der vækkede noget i hende, delte hun på sin TikTok-profil.

“Jeg kan stadig ikke tro, hvad jeg fandt”, fortæller hun i videoen og fortsætter:

“Jeg fandt denne læderjakke i tirsdags i en genbrugsbutik. Den passede perfekt, så jeg købte den spændt og tog den med hjem.”

Da hun så prøvede jakken på, mærkede hun, at der lå noget i lommen - og det unikke fund vækkede noget hos hende. Hun fandt nemlig en lille dagbog, der var fuld af noter, men historien slutter ikke her.

Det viste sig nemlig, at der lå en dagbog i jakken, og den var fra torsdag den 11. november 1971. I dagbogen stod der følgende:

“Det er en uge siden, og Dianne har ikke ringet”, skriver dagbogens ejer og fortsætter: “Jeg blev fuld af mig selv.”

Maya kigger videre i dagbogen, og her finder hun den 4. november 1971 en beskrivelse af parrets sidste lykkelige dage sammen:

“Dianne og jeg elskede i morges. Jeg tog hende med til morgenmad og derefter på arbejde. Jeg vidste ikke, at det ville være sidste gang, jeg ville se hende”, står det skrevet i dagbogen.

Maya fortæller, at læsningen knuste hende. Udover dagbogen fandt hun en anden notesbog, tre sølvdollars fra 1921 og en lille flaske canadisk whisky fra 1996.

Du kan se hele videoen herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig