Medie med klar melding: Kasper Schmeichel er færdig

Nyheder
Foto: Alizada Studios / Shutterstock.com
Nu er det slut, lyder meldingen.

Mest læste i dag

Kasper Schmeichel har opnået flere store ting i løbet af sin karriere.

Han har blandt andet spillet 100 kampe for det danske landshold, og han har vundet Premier League med Leicester, som nu har Mads Hermansen til at vogte buret.

Lige nu befinder Schmeichel sig i Belgien, hvor han repræsenterer Anderlecht, som huser flere danskere, herunder Anders Dreyer, Kasper Dolberg m.fl.

Det kan dog meget vel være, at den 37-årige målmand skal finde sig et nyt hjem.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Mediet La Dernière Heure skriver, at Anderlechts søndagskamp muligvis bliver danskeren sidste i klubben.

En afgørende faktor i Schmeichels mulige exit er en klausul i hans kontrakt, der giver mulighed for at forlænge et år yderligere.

Forlængelsen ville sikre Schmeichel en markant lønstigning, som vil snige sig op omkring de 3,7 millioner kroner om året; men det er netop det, der er problemet.

For så mange penge vil Anderlecht tilsyneladende ikke betale for at have ham rendende. På trods af hans erfaring og evner på banen, virker det usandsynligt, at Anderlecht vil investere de nødvendige midler for at beholde ham.

Den danske landsholdsmålmand står derfor over for en usikker fremtid.

Mens det står uklart, hvor Schmeichel skal stå på mål i næste sæson, er der nok flere Superliga-fans, der krydser fingre for, at den danske keeper kigger mod Danmark, så de kan få lov at opleve ham på tæt hold.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig