Mette Blomsterberg modtog chokerende nyhed på Facebook

25/9/22 05:05

Henrik Rothenbücher

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Tv-kendissen modtog en tragisk og chokerende besked på det sociale medie Facebook.

Når der sker et dødsfald i familien, så plejer det netop at være familien, der er de første til at få besked om det. Sådan var det dog ikke for Mette Blomsterberg, der loggede ind på sin Facebook-profil, for at modtage en tragisk besked.

Mette Blomsterberg der i 2020 mistede sin bror Morten, fortæller selv i radioprogrammet ‘ Det sidste måltid’ på Radio4, at hun har mistet sin far, og at det var en besked hun fik fra en person på Facebook.

En person sendte nemlig sin kondolence på den berømte konditors Facebook-profil, og på dette tidspunkt anede Mette Blomsterberg ikke, at hendes far var gået bort.

“Jeg vidste det ikke, for der er ingen, der har ringet til mig. Jeg læste det på min Facebook. Der var en, der havde skrevet, at de kondolerede med min fars død. 'Tak skal du have. Er han død'?,” lyder det i radioprogrammet, der er transskriberet af Ekstra Bladet.

Mette Blomsterberg fortæller også i programmet, at hun ikke har haft noget godt forhold til sin far, som hun ikke har set det store til i over 20 år.

Da hendes forældre blev skilt, gled de nemlig fra hinanden.

Hendes far forsøgte dog at række ud efter hende, da det stod klart, at han lå for døden. Han ville gerne se sin datter igen.

“Jeg skrev, at jeg var helt afklaret med, at vi ikke så hinanden, og at jeg havde lært at leve med det for mange år siden, og at jeg ønskede, han ville få det godt på sin rejse og den sidste tid, han havde tilbage. Jeg sendte ham nogle hjerter og et knus, og det har jeg det godt med,” lyder det fra Mette Blomsterberg ifølge Ekstra Bladet.