Mistænkeligt: Lig af to mænd fundet i park

03/10/22 07:49

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Politiet fandt liget af en 65-årig mand, og igen søndag liget af en anden mand.

Politiet har åbnet en efterforskning efter at have fundet ligene af to mænd i en park i Berkshire, England.

Betjentene blev kaldt til Baylis Park i Slough omkring klokken 16:40 lørdag og opdagede liget af en 65-årig mand.

Mandens død, selvom det siges at være "pludselig og uforklarlig", blev ikke anset for at være mistænkelig.

Kort efter klokken 8 om søndagen blev liget af en anden mand -angiveligt i 40'erne - fundet af et andet medlem af offentligheden i nærheden.

Thames Valley Police forsøger at etablere en forbindelse mellem dødsfaldene, med obduktionsundersøgelser, der skal finde sted inden for de næste par dage. Det skriver Mirror.

"Det kan være, at dødsfaldene, selvom de er tragiske, ikke anses for at være mistænkelige. Men det faktum, at to lig er blevet fundet tæt på hinanden på kort tid, betyder, at vi er nødt til at fastslå de præcise omstændigheder. Selvom disse hændelser uden tvivl vil skabe bekymring for folk i og omkring Slough, vil jeg gerne forsikre folk om, at vi er i gang med en fuldstændig og grundig undersøgelse," sagde Detektiv chefinspektør Andy Howard.

"På grund af dette er en stor scenevagt på plads omkring Baylis Park, og vi forventer, at det forbliver sådan i de kommende dage," tilføjede han.

Det er ikke første gang der bliver skabt frygt i Slough.

Sidste år blev to mænd anholdt mistænkt for drab, efter at en kvinde blev fundet død i et hjem i Slough.

Politiet sagde den gang, at dødsfaldet oprindeligt blev behandlet som uforklarligt, men senere blev behandlet som mord efter nye oplysninger. En 35-årig mand og en 49-årig mand, begge fra Slough, blev anholdt mistænkt for drab.