Nu rammer det: DMI melder om stort vejrskifte

Nyheder
Foto: Shutterstock
Et stort vejrskifte rammer landet.

Lige nu læser andre også

Juni måned har indtil videre været præget af dårligt vejr med masser af regn og skybrud, men nu kan vi endelig skimte sommerdage i horisonten.

Efter en periode med ustabilt vejr, bliver dagen i dag en roligere omgang, hvor solen vil kigge frem i varierende mængder.

Ikke alle steder vil opleve byger, og temperaturerne vil svinge fra 14-16 grader ved den jyske vestkyst til omkring 20 grader i syd og sydøst.

Sådan skriver DMI.

Forbedringen i vejret skyldes, at vi begynder at hente varmere luft op fra syd. Det skaber en mere tør og lun atmosfære, som vi længe har ventet på.

Selvom vejrudsigten generelt ser lysere ud, skal vi dog ikke forvente, at vi er helt fri for skyer og byger. Enkelte steder vil stadig kunne opleve spredte regnbyger, men de vil ikke være lige så udbredte som tidligere på måneden.

Sommerdage?

De kommende dage vil byde på en fortsat stigende temperaturer, og vi kan se frem til flere solrige timer.

I weekenden bliver det for alvor sjovt, da der meldes om 22 grader. Som om det ikke var nok, så byder den kommende uge på let stigende temperaturer, hvorfor vi vil være oppe i niveauet for sommerdage - som kræver 25 grader.

Mens juni startede vådt og ustadigt, ser det ud til, at vi endelig kan begynde at finde solhatte og solcreme frem.

Sommerens varme og solrige dage er på vej, og vi kan se frem til at nyde mere tid udendørs i det dejlige vejr.

Anbefalet til dig