Ny Far til fire film på vej: Men det bliver uden Martin Brygmann som 'Far'

Af: Liva Høyberg

|

11/06/2024

Nyheder
Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Snart kommer der en ny 'Far til fire'-film, men det er med et nyt cast.

Mest læste i dag

Lige nu er der meget stor fokus på Martin Brygmann, der er kendt fra både musik- og tv-verdenen.

Det er dog ikke for hans talent i disse brancher, at han er særligt omtalt, men snarere på grund af emner som: sexisme, magt, upassende opførsel og decideret krænkende adfærd overfor kvinder. Dette afsløres i dokumentarserien 'Sexisme i musikbranchen', der netop er udkommet på DR.

Disse afsløringer får nu konsekvenser for Martin Brygmann.

Det skriver B.T

Martin Brygmann skal nemlig ikke medvirke i den nye spillefilm i 'Far til fire'-universet.

Det bekræfter Nordisk Films vicepræsident for biografdistribution, Klaus T. Odegaard, i en mail, hvor han fortæller, at denne beslutning blev truffet før dokumentaren udkom.

De skriver i mailen:

"De oplevelser, som en række kvindelige musikere fortæller om i DR's dokumentar, gør stort indtryk. Vi tager skarpt afstand fra enhver form for krænkelse og upassende adfærd," og tilføjer:

"Fremadrettet er vi i gang med at udvikle en ny kreativ retning for 'Far til fire'-universet sammen med vores eget produktionsselskab, Nordisk Film Production. Uafhængigt af det, der er kommet frem i dokumentaren, vil den nye retning også medføre et helt nyt cast."

Martin brygman har ellers både spillet med i rollen som 'Jan' og 'Far.' Men det er nu endegyldigt slut. Nordisk Film bekræfter nemlig at han ikke skal medvirke i filmene igen.

Forsøgt at stoppe DR-Dokumentar

Gennem Københavns Byret forsøgte Martin Brygmann og hans advokat, Heidi Højmark, at sagsøge DR for at stoppe DR-dokumentaren 'Sexisme i musikbranchen'. Men de fik ikke medhold i sagen.

I filmen nævnes Martin ikke ved navn. Men både på mediet Reddit gennem anonyme tråde og i sine egne opslag på sociale medier giver han til kende, at dokumentaren handler om ham.

Trækker sig tilbage

Efter dokumentarserien er blevet offentliggjort, har Martin Brygmann selv valgt at trække sig tilbage de kommende måneder. Dette har han meddelt på sin Facebook-profil, hvor han desuden deler sine tanker og følelser i forbindelse med dokumentaren.

Se opslaget nedenfor:

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig