Kunder i Bilka får fremover vildt tilbud, når de træder ind i butikken

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et nyt koncept har nu set dagens lys.

Mest læste i dag

Ved at træde ind i udvalgte Bilka-butikker får du nu ikke kun muligheden for at hente ugens indkøb.

Salling Group-kæden har nemlig gjort et nyt tiltag, der omfavner sundhed og forebyggelse på en måde, danskerne ikke har set før.

Det skriver Avisen Danmark.

12.000 danskeres rammes årligt af et stroke - og det tal skaber bekymring.

Stroke, der er en betegnelse for både blodpropper og blødninger i hjernen, forbindes ofte med forhøjet blodtryk, som er noget mange lever med uden at være bevidste om det.

Bilkas nye tiltag

For at løfte befolkningens generelle sundhedsniveau har Bilka nu gjort et nyt tiltag.

Med støtte fra Salling Fondene og et tæt samarbejde med Hjernesagen, afslører Bilka nu en revolutionerende service, der vil ændre oplevelsen af at være kunde: "Et livsvigtigt tilbud – læg dit blodtryk i indkøbskurven".

Dette nye tiltag omhandler gratis blodtryksmålinger i udvalgte butikker, som vil blive udført af uddannet sundhedspersonale.

Kunderne kan nu, ud over at fylde deres indkøbsvogne med dagligvarer, også tage hånd om deres helbred ved at få målt deres blodtryk.

"Forhøjet blodtryk er en af de største risikofaktorer i forhold til at få et stroke, så det her initiativ kan potentielt være med til at redde menneskeliv. Derfor er vi i Hjernesagen meget glade for partnerskabet, og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange Bilka-kunder vil tage mod tilbuddet om en blodtryksmåling, når de alligevel er ude at handle", lyder det fra Tue Byskov Bøtkjær, der er landsformand i Hjernesagen.

Anbefalet til dig