Parkeringsselskab opfordrer: Husk dette på søndag

24/10/2022

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Efteråret er kommet, og på søndag går vi over til vintertid. Det betyder som regel ure og p-skiver, som ikke rigtigt passer. Især det sidste kan blive en dyr fornøjelse.

Mest læste i dag

Selvom mange ting er vendt lidt på hovedet i år, og vi lidt usædvanligt skruer ned for varmen, er andre ting præcis, som de plejer.

Når sommertiden slutter på søndag, skal urene sættes en time tilbage. Vi er efterhånden vant til, at de (urene red.) indstiller sig selv, og derfor er det nemt at glemme et af de vigtigste ure.

Den elektroniske p-skive er ingen garanti

Mange tror også, at den elektroniske P-skive er en forsikring mod p-afgifter - men det er altså ikke tilfældet. For mange elektroniske p-skiver skal indstilles manuelt.

Det skriver Q-Park Operations Denmark A/S i en pressemeddelelse.

Husk p-skiven på søndag!

Kontrolafgifter vil næppe lette efterårsstemningen. Derfor minder Q-Park som altid alle bilister om at indstille bilens ur og den elektroniske p-skive.

”Vores job er at mindske misbruget af p-båsene dér, hvor vi fører opsyn. Det kan vi kun ved at tjekke bilernes p-skiver. P-vagten har mange steder kun p-skiven at forholde sig til for at tjekke, om en bil har ret til at holde på p-pladsen” siger direktør hos Q-Park Alex Pedersen

Samtidigt understreger han, at skiftet til vintertid ikke betyder, at Q-Park har flere p-vagter på arbejde.

”Q-Park har nøjagtig samme bemanding den 31. oktober som på alle andre søndage.”

Anbefalet til dig