Penge på vej til 1,4 millioner danskere: I næste uge modtager de op til 2.000 kroner

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis alt går efter planen, vil de mange danskere modtage pengene på tirsdag.

Mest læste i dag

Hvert år får medlemmer af TrygFonden mulighed for at modtage en bonus, og 2023 er ingen undtagelse.

Det betyder, at de 1,4 millioner medlemmer godt kan begynde at gnide sig i hænderne - for pengene kommer nemlig i næste uge, helt præcist d. 10. oktober.

Sådan skriver TryghedsGruppen.

Hvor meget det enkelte medlem får udbetalt varierer, fordi det afgøres af, hvor meget man årligt betaler i forsikringer (altså forsikringer i Tryg, Alka eller end af Trygs samarbejdspartnere).

Op til 2000 kroner

Hvordan det regnestykke er skruet sammen, kan du se herunder. Det første tal angiver din samlede årlige pris for forsikringer, og det andet tal indikerer, hvad du får udbetalt i bonus (før skat):

1.250 kr. - 75 kr.**

4.000 kr. - 240 kr.

6.667 kr. - 400 kr.

13.333 kr. - 800 kr.

20.000 kr. - 1.200 kr.

33.333 kr. - 2.000 kr.

Beregningerne af, hvad du har betalt i forsikringer, opgøres ud fra året før bonusudbetalingen, altså 2022. Det betyder også, at hvis du for eksempel kun har haft forsikringerne i de nævnte selskaber i seks måneder af 2022, bliver det taget med i beregningen af din årlige pris.

Derudover skal man også være opmærksom på, at hvis man er berettiget til en bonus mindre end 75 kroner, så får man den ikke udbetalt. Det skyldes, at der er store administrative omkostninger ved at udbetale relativt små bonusbeløb.

Dette skal du leve op til

Der er imidlertid tre ting, du skal leve op til for at være berettiget til at få udbetalt bonussen.

For det første skal du, som sagt, være medlem af TryghedsGruppen, ligesom det er dit navn, der skal stå noteret som "forsikringstager" i policen.

For det andet skal du have været medlem ved årsskiftet, ligesom du stadig skulle være medlem, da beslutningen om bonusudbetalingen blev taget (marts i år).

Endelig skal dit bonusbeløb som nævnt være over 75 kroner.

Anbefalet til dig