Politiet bekræfter: Tre dræbte i Fields

Af: Thea Andersen

|

04/07/2022

Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk
Politiet har nu bekræftet, at tre personer er blevet dræbt under skyderiet i Fields.

Mest læste i dag

Klokken 00.45 natten til mandag er det blevet bekræftet, at tre personer er blevet dræbt, og tre er i kritisk tilstand efter skyderiet i Fields søndag aften.

Det fortalte chefpolitiinspektør Søren Thomassen fra Københavns Politi i en kort pressebriefing.

"Der er tre dræbte, en mand i fyrrerne, en ung mand og en ung kvinde. Der er flere sårede, men tre af de er i kritisk tilstand," fortalte Søren Thomassen.

Han fortalte ligeledes, at de havde pågrebet den 22-årige mistænkte mand klokken 17.48 - blot 11 minutter efter Københavns Politi havde fået anmeldelsen om skyderiet.

"Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen mandag. Vi er overbevist om, at det er vores gerningsmand. Han var i besiddelse af gevær og ammunition til geværet, og anholdelsen skete udramatisk. Han vil blive sigtet og fremstillet for manddrab," fortalte Søren Thomassen på den korte pressebriefing.

Som det ser ud nu, arbejder de ud fra formodning om, at gerningsmand var alene. Det skriver Københavns Politi i en nyhedsmeddelelse.

"Vores foreløbige efterforskning peger fortsat på, at gerningsmanden handlede på egen hånd. Vi er i gang med en massiv og meget omfattende efterforskning, som vil fortsætte natten igennem og de kommende dage," siger chefpolitiinspektør Søren Thomassen. 

Men politiet er stadig interesseret i at høre fra vidner, der var til stede i Fields og har oplevet noget.

Ifølge chefdirektøren vil der blive afholdt et nyt pressemøde klokken 08.00 i dag. Det skriver DR.

Anbefalet til dig