Så skete det endelig for Mathias Gidsel: "Jeg er utrolig stolt"

Nyheder
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
I går blev det langt om længe en realitet.

Mest læste i dag

Det har været et hæsblæsende år for Mathias Gidsel.

Udover at han nåede EM-finalen med Danmark, blev han kåret som verdens bedste håndboldspiller for første gang i sin karriere.

De to flotte bedrifter er dog ikke noget, der har fået højrebacken til at slippe speederen - tværtimod. Og nu kan han allerede prale med at have skrevet endnu en vild bedrift på cv'et.

Det skriver Ekstra Bladet.

Mathias Gidsel har nemlig slået en 23 år gammel rekord, som dækker over flest mål i åbent spil i en Bundesliga-sæson.

I går stod danskerens Füchse Berlin over for Hannover-Burgdorf, og efter kun to minutter scorede den venstrehåndede danskeren det mål, der gjorde, at han sneg for forbi den tidligere rekordholder, Kyung-Shin Yoon.

Selvom Gidsel er blevet kåret til at være verdens bedste håndboldspiller, så overskygger den flotte titel alligevel ikke hans nye rekord:

"Jeg er utrolig stolt af rekorden med at være den spiller med flest mål i åbent spil i en Bundesliga-sæson. Vi spillede nok ikke den bedste håndbold i vores sæson i dag, men vi opnåede måske en af de vigtigste sejre", siger han ifølge klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Det er så vigtigt for klubben, hovedstaden og for os som spillere at spille i Champions League."

Indtil videre har Gidsel scoret 255 mål i sæsonen, men da der stadig er to kampe tilbage i sæsonen har han muligheden for at sætte en rekord, der bliver endnu sværere at slå.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig