Spottede du ham? Tidligere realitystjerne er med i DRs 'Gift ved første blik'

Af: Thea Andersen

|

25/08/2023

Foto: DR
Foto: DR
Tidligere realitystjerne var med i første afsnit af 'Gift ved første blik'.

Mest læste i dag

Nerverne sad uden på tøjet, da første afsnit af 'Gift ved første blik' rullede over skærmen i går.

Her stod Jeanette, Michael, Sara E og Rasmus over for deres livs vildeste sats: At sige ja til at blive gift med en fremmed ved første blik. Men inden da, skulle der traditionen tro holdes polterabend og prøves brudetøj.

Da Sara Eckhardt Boesen var ude for at finde sin brudekjole - eller rettere sagt sine brudekjole, havde hun tre af sine nærmeste med sig for at udvælge den helt rigtige. Og én af dem er ikke et helt ukendt ansigt, omend man skal et godt stykke tilbage for at huske hans tv-optrædener.

Det var nemlig ingen ringere end realitydeltageren Elias Aagard Olsen, bedre kendt som Prada i Kanal 5's realityprogram "Kongerne af Marielyst" eller som Søren Aagard Olsen fra showet "Talent" i 2008.

Siden da har han været væk fra skærmen. Indtil i går, hvor han altså var med sin veninde Sara Eckhardt Boesen, der er én af deltagerne i denne sæson af 'Gift med første blik', inde for at udvælge hendes brudekjole.

Det skriver Her&Nu.

Nyt tiltag

Som noget helt nyt skal parrene i dette års 'Gift ved første blik' ikke bruge bryllupsnatten sammen.

I stedet siger de godnat og går hvert til sit, når bryllupsfesten er ovre.

Og det er et tiltag, der ifølge BILLED-BLADET får opbakning af de medvirkende.

"Det er et godt tiltag. Jeg fik mine 200 hårspænder ud af håret og kunne være mig selv. Jeg ringede rundt til mine gæster og tog et langt bad og landede lige i det," lyder det blandt andet fra Jeanette, der blev gift med Michael.

Du kan se første afsnit af 'Gift ved første blik' her.

Anbefalet til dig