Støv, snavs og hår: Coop 365 får indskærpelse

Af: Thea Andersen

|

23/11/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Coop 365 i Helsingør har fået en indskærpelse.

Mest læste i dag

Fødevarestyrelsen var ikke helt tilfredse, da de 21. oktober lagde vejen forbi butikken Coop 365 på Gurrevej 97 i Helsingør.

Under besøget, der skete på baggrund af en forbrugerhenvendelse, kunne Fødestyrelsen konstatere:

'På gulvet langs hylder og frysere ses der sort snavs og støv. I kølerum ses flere steder spildte mælkeprodukter - nogle af dem indtørrede og gullige. På butikkens frysere ses støv og snavs på lågernes samlinger. I flere ventalationsriste på fysere ses støv, snavs og hår,' fremgår det af kontrolrapporten, som fortsætter:

'I kølevæg med pålæg ses fugtige belægninger i bund og på bagvæg. I ventilationsriste i kølevægge og kølemontre ses støv, hår, krummer og fluer. Bund i kølemontre med fersk kød fremstår med kødsaft, støv og madrester. I kølevæg med uemballerede grøntsager ses fugtige belægninger samt belægninger af formodet skimmel. Plastikskilt med snitsalater fremstår med sorte og grønne belægninger. Vejledt konkret om at øge frekvensen på rengøringen i virksomheden.'

Virksomheden havde følgende bemærkninger: "Det kan jeg godt se".

Ikke desto mindre udløste det 70 minutter lange kontrolbesøg en indskærpelse til Coop 365 i Helsingør. En indskærpelse medfører to gebyrbelagte opfølgende kontroller. Virksomheden har dog mulighed for at klage.

Anbefalet til dig