Stor afsløring fra Sofie Linde

25/10/2022

Thea Andersen

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Nu løfter den folkekære tv-vært sløret for, hvornår ”Linde på Langeland” vender tilbage.

Mest læste i dag

I sommeren 2021 købte hele Danmarks tv-darling Sofie Linde og hendes mand Joakim Ingversen et charmerende, men gammelt spøgelseshus på Langeland. 

Med hjælp fra deres trofaste håndværkere, som er tvillingerne Anders og Philip, vil parret forvandle det faldefærdige hus 'Vennely' til en drøm af et sommerhus. Og hele Danmark er med på sidelinjen i TV 2-programmet ”Linde på Langeland”.

De personer, der fulgte med i første sæson af ”Linde på Langeland”, ved også, at de er langtfra færdige med "evighedsprojektet", som hun selv kalder det. Dermed er der heldigvis nok projekter i huset til, at endnu en sæson er på vej.

Her vender ”Linde på Langeland” tilbage

For nogle måneder siden kunne hun afsløre, at der ville komme endnu en sæson. Nu afslører hun lidt flere detaljer om den kommende sæson.

I en video, som hun har delt på Instagram-profilen @lindes_hus, løfter hun sløret for, hvornår sæsonen kommer.

"Der kommer en sæson 2., men den bliver først sendt til foråret næste år, så man skal lige fatte sig med tålmodighed. Jeg tror først, det er i april. Men jeg kan sige så meget, at vi er kommet mega langt i år og jeg har en masse fede, nye venner med derned, som jeg tror, I vil elske," lyder det fra tv-værten.

Desuden viser hun sine følgere nogle billeder fra 'Vennely'.

Se videoen nedenfor.

Anbefalet til dig