Tør du satse, når det handler om 465 millioner?: Disse Eurojackpot-tal trækkes oftere end de andre

Af: Ida Hansson

|

28/03/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er stor forskel på, hvor ofte de enkelte vindertal bliver udtrukket i Eurojackpot: Nogle tal optræder over 50 procent hyppigere end andre. Hvad vælger du dine Eurojackpot-tal efter?

Mest læste i dag

Er du typen, der selv vælger dine tal, når du spiller Eurojackpot? Så læs lige med her, hvis du spiller med om førstepræmiepuljen på 456 millioner i aftenens Eurojackpot-trækning:

Det er helt tilfældigt, hvilke tal, der bliver udtrukket hver tirsdag og hver fredag, når Eurojackpot-tallene bliver udtrukket.

Men alligevel… siden den allerførste Eurojackpot-trækning i oktober 2014 har der været 494 trækninger – og der er meget stor forskel på, hvor ofte de 50 forskellige vindertal er blevet trukket – de oftest forekommende vindertal har optrådt 64 gange, mens vindertallene i den anden ende af skalaen kun er blevet udtrukket 40-41 gange. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Det er da en forskel, som man ikke ligefrem behøver at være statistik-professor for at kunne se.

”Statistik er en forunderlig størrelse, og man må helt gøre op med sig selv, om man vil vælge sin kupon efter sin mavefornemmelse, om tallene har været trukket ofte eller sjældent, eller om det måske bare er ens personlige lykketal: Uanset, hvad man vælger, så ved vi jo, at et lotteri som Eurojackpot i sagens natur er helt tilfældigt, og når først tallene bliver trukket, så er det bare at krydse fingre og håbe, at man har valgt rigtigt," siger Malene Mølgaard, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil og fortsætter:

"Efterhånden som puljen i Eurojackpot bliver større og større, håber vi også, at vi snart får lejlighed til at ønske endnu en stor dansk vinder tillykke."

De er blevet trukket hyppigst:

20: 64 gange.

49: 64 gange.

35: 58 gange.

46: 58 gange.

34: 57 gange.

De er blevet trukket sjældnest:

48: 40 gange

10: 41 gange.

28: 42 gange.

36, 33, 27 og 22: 43 gange.

For at vinde den helt store gevinst i Eurojackpot, så skal man udover fem vindertal også ramme to stjernetal, og her er der endnu større forskel på, hvor ofte de 12 tal bliver udtrukket:

Hyppigste stjernetal:

9: 107 gange.

8: 103 gange.

Sjældneste stjernetal:

2: 83 gange.

1: 85 gange.

I marts sidste år blev antallet af stjernetal udvidet fra 10 til 12, og derfor er stjernetallene 11 og 12 kun blevet udtrukket henholdsvis 15 og 20 gange.

Og nu vi er ved det: Ud af de 50 vindertal og 12 stjernetal, så er der kun et eneste tal, der ALDRIG har været med til at udløse en førstepræmie i Eurojackpot, og det er stjernetallet 12.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig