Tragisk ulykke: 37-årig mand fundet død på stranden

10/8/22 12:31

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Familie og venner sørger lige nu over en mands død.

Familie og venner begræder lige nu tabet af en mand, hvis lige blev fundet under sandet i Florida søndag morgen. 

Ifølge Martin County Sheriff’s Office opdagede en strandgæst et lig under sandet og ringede til alarmcentralen. 

Offeret, der senere blev identificeret af sine kære som Sean Nagel, døde sandsynligvis timer før han blev fundet. 

“Det ser ud til, at manden døde timer tidligere af kvælning som følge af, at være fanget under sandet,” siger afdelingen i en erklæring.

“Efterforskere siger, at der ikke var noget der indikerer en forbrydelse, det ser ud til, at offeret hvilede ved en sandbanke, mens han optog video af en solopgang, men klitten kollapsede og fangede ham nedenunder,” fortsatte embedsmænd. 

Treasure Coast Newspapers rapporterede, at et GoPro-videokamera og en plastikpose blev fundet sammen med Nagel. 

Da de blev kontaktet, bekræftede politiet, at Nagel var 37 år gammel.

Sheriffen sagde, at efterforskere venter på toksikologiske resultater, men forventer ikke, at det vil ændre deres tro på, at Nagel døde i en tragisk ulykke. 

I et opslag på sociale medier bekræftede Nagels bror, Will Nagel, nyheden og sagde, at familien planlægger et minde arrangement.

“Jeg er ramt af sorg og forstår det stadig ikke, men jeg må fortælle jer alle, at min yngre bror Sean Alexander Nagel ikke længere er hos os på denne jord,” skrev Will. 

“Sean døde tragisk og ved et uheld søndag den 7. august 2022, da en sandklit ved stranden her i Martin County, kollapsede oven på ham.”

“Husk at nyde dit liv og tag ikke et eneste sekund for givet,” sluttede han sit opslag.

Nagels ven, Brian Defanski, mindedes ham også i et Facebook opslag, hvor han kaldte ham “bror”.

“Jeg glemmer aldrig at pjække fra skolen med dig, eventyr gennem skoven og samtaler om filosofi, natur, dinosaurer og musik,” skrev Defanski, “og det dumme høje stereoanlæg, dit leopardhår i mellemskolen og at se Titanic i biografen otte gang.” 

Han fortsatte: 

“Jeg har et helt livs minder pakket ind i femogtyve år, og jeg har ondt af alle, der aldrig lærte dig at kende. Du vil for evigt være savnet, bror.” Det skriver de på Yahoo News.