Vandt 5.000.000 kroner i Lotto: Så blev drømmen opfyldt

Af: Thea Andersen

|

17/10/2022

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
En mand fra Nordsjælland ramte for nyligt syv rigtige i Lotto, og kunne dermed stryge punktet ’Vinde millioner’ fra listen over ting, han gerne vil nå at opleve.

Mest læste i dag

En glad mand fra Nordsjælland har fået noget at tænke over, efter at han for nyligt fik opfyldt en af sine store drømme om at vinde en masse millioner! For nu skal han til at finde på ting, han skal bruge pengene til.

Det skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

”Ja, det var en af de ting, jeg godt kunne tænke mig at prøve,” lyder det tørt fra manden, der for nyligt vandt fem millioner kroner i Lotto.

”Nu vil jeg glæde mig til at finde på flere ting, som jeg gerne vil prøve,” tilføjer manden, der foretrækker at forblive anonym.

Nye højder og spontane ferier

Som han selv siger, så betyder de mange millioner, at han godt kan tillade sig at sigte lidt højere, når han skal sætte sig nye mål.

”Ting, som jeg tidligere ville have strøget, lige så snart jeg havde tænkt dem, dem er der jo nu mulighed for at nå. Jeg kan for eksempel tage på en spontan og dyr vinterferie, hvor jeg tidligere måtte i banken for at regne på, hvad det ville komme til at betyde,” siger han.

”Det her åbner en masse af de døre, der kun stod på klem, og jeg er glad for alle de muligheder, der ikke længere er umulige,” siger han.

Udover rejser, så regner den heldige mand også med at bruge en del af gevinsten på at efterisolere sine voksne børns økonomi, så de bedre kan stå imod vinterkulden.

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Anbefalet til dig