Vandt lottogevinst på 376 millioner kroner for 10 år siden: Familien aner intet

10/02/2024

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Han har stadigvæk ikke fortalt det til nogen- heller ikke til familien.

Mest læste i dag

Mange af os drømmer om at finde den helt store lottogevinst. Det sker sjældent, men tanken om at det faktisk ER muligt, gør at vi køber den dér kupon af og til.

Hvordan man reagerer og agerer, når man får sat 376 millioner ind på kontoen er nok forskelligt fra person til person, men det er nok de færreste der ikke ville sige et ord til nogen.

En mand i Californien indrømmede at have vundet 35 millioner danske kroner i lotteriet for 10 år siden, men han har ikke fortalt det til nogen - heller ikke til sin familie.

Den selvudråbte "Low-key Lotto-vinder" fortalte hemmeligheden i et brev til en økonomisk rådgiver. Han spurgte, om det var forkert at holde sine millioner for sig selv.

Den livsændrende sum ville sætte ham på niveau med nogle af de rigeste navne på planeten, men på trods af hans nyfundne rigdomme sagde han, at han kun havde købt en "ny lastbil og et hus". Det skriver Daily Star.

I betragtning af hans relativt beskedne udgifter kan man antage, at den heldige mand ville være ivrig efter at dele sin gevinst med familiemedlemmer og sagde i forbindelse med tilståelsen fra 2021, at han havde en søster.

Men han indrømmede, at han ikke kunne lide hende eller hendes mand, og tilføjede, at han frygtede, at hun ville få ham til at give halvdelen af ​​pengene til hendes kirke, hvis hun vidste om gevinsten.

Brevet til Quentin Fottrell, fra MoneyWatch, lød: "For omkring 10 år siden vandt jeg over 55 millioner dollars i lotteriet i Californien. Jeg har aldrig fortalt det til mine forældre eller min søster, eller nogen for den sags skyld. Jeg har holdt en lav profil. Jeg købte en ny lastbil og et hus, men jeg fortalte dem, at jeg lejede huset. Var det forkert, at jeg ikke fortalte det til nogen," spurgte han.

"Jeg ved, at mine forældre ikke ville have bedt om noget, men min søster ville have bedt mig om at donere halvdelen til hendes kirke. Jeg har ikke doneret penge til nogen organisation. Jeg er nu 67 år og meget komfortabel med mit liv. Jeg bruger ikke meget. Jeg har ingen børn, og begge forældre er gået bort. Jeg har ikke forsørget min søster, fordi jeg ikke kan lide hende eller hendes mand, og jeg har ikke talt med hende i over 10 år," sagde manden.

"Hun har forhåbentlig ingen anelse om, hvor jeg bor; desuden tog mine forældre hende ud af hjemmet, før de døde. Hun forsøgte at gøre nogle forfærdelige ting mod vores forældre, som jeg formåede at sætte en stopper for. Tog jeg fejl i ikke at fortælle nogen om mine gevinster?" tilføjede han.

I et forsøg på at fjerne vinderens frygt sagde Fottrell, at han ikke skulle føle sig skyldig for ikke at fortælle det til nogen.

"Jeg ser intet galt i at leve dit liv, som du ønsker at leve det, og modstå trangen til at dele nyhederne med nogen, selv om det er din familie," svarede han.

Onkel Quentin sagde, at han var overrasket over, at manden havde været i stand til at forblive anonym i en stat, hvor navnene på lotterivindere er en del af det offentlige register.

"Nyd din lykke og dit privatliv, så længe det varer. Når først sidstnævnte er væk, vil ingen penge få det tilbage," tilføjede han.

To år senere er det uklart, om den anonyme vinder nogensinde fortalte det til sin familie- eller om han fortsatte med at nyde sin nyvundne rigdom i fred.

Anbefalet til dig