Vaskemaskinen er fyldt med bakterier: Med dette trick udrydder du dem på ingen tid

Nyheder
Foto: Shutterstock
I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i brug - og det betyder også, at man bør sørge for at den bliver holdt ren.

Mest læste i dag

Vaskemaskinen er i de fleste hjem en uundværlig maskine. Du samler dit snavsede tøj, smider det ind i maskinen, fylder op med vaskepulver og skyllemiddel, lukker lågen og trykker på start.

Og så er det ellers bare at vente på, at den meddeler at dit tøj nu er rent igen og klar til at blive hænt op, eller komme i tørretumbleren. 

Mange skænker det nok ikke en tanke, at alle de bakterier der sidder i vores beskidte tøj når vi smider det ind i maskinen, godt kan håbe sig op i vaskemaskinen.

Derfor har den også fra tid til anden, brug for at blive gjort ren, så bakterierne ikke blot samler sig igen i det ellers rene tøj.

Men hvordan får man lige gjort maskinen ren? Nogle steder kan ma se med det blotte øje, at der trænger til at blive kørt en klud henover - men ellers er det ikke til at se, om bakterierne lever lystigt i maskinen.

Nemt at komme til livs

Dog kan man yderst nemt komme disse til livs - det kræver blot én enkelt ting, som de fleste alligevel har i hjemmet. Nemlig med en tablet til en anden elsket maskine i hjemmet - opvaskemaskinen. 

Så inden du kaster dig ud i, at skille hele maskineriet ad i vaskemaskinen, så brug i stedet denne langt mere enkle metode. 

Du lægger tabletten i det rum, som du normalt ville fylde med vaskepulver - og så tænder du maskinen og kører et program på 40 grader. 

Når programmet er færdigt, så kan du igen vaske dit tøj i en dejlig ren vaskemaskine, for nu er alle bakterierne væk.

Det anbefales at man gør dette cirka hver tredje måned, for at holde bakterierne for døren.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig