Vild med dans-stjerne med særlig bøn: Har ikke råd til husleje

03/5/22 05:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu lyder der en helt særlig bøn.

I 2015 fik ‘Vild med dans’-stjerne og skuespiller Karina Frimodt konstateret brystkræft. Lige midt i ‘Knæk Cancer’-ugen fandt hun en knude i sit bryst, som desværre betød, at den barske sygdom havde ramt hende.

Heldigvis er hun den dag i dag helbredt for kræft og således rask. Da Karina selv har haft sygdommen helt inde på nærmeste hold, så rører det hende ekstra, når andre rammes af sygdommen. Denne gang er det igen tæt på. 

“Okay venner, jeg har bruge for jeres hjælp,” indleder hun et opslag på Instagram.

Her forklarer den 43-årige danser, at hendes barndomsveninde Janice har fået konstateret brystkræft med spredning til lymferne, hvorfor hun nu kan se frem til et sygdomsforløb med kemo, stråler og en stor operation.

Ikke råd til husleje 

Janice er alene med to drenge og har netop startet sin drømmebutik op i december, som en anden så må overtage for hende, mens hun gennemgår sygdomsforløbet.

Det betyder også, at der ingen hjælp er at få udover sygedagpenge, og det rækker ikke engang til Janices husleje, skriver den garvede ‘Vild med dans’-danser.

Og det vil Karina gerne hjælpe med at ændre på.

“Jeg har derfor oprettet en konto, hvor vi kan samle ind til Janice, så hun ikke skal tænke på at overleve økonomisk, men på at komme igennem det hårde sygdomsforløb.”

Foto: Karina Frimodt/ Instagram

Foto: Karina Frimodt/ Instagram

Foruden at Karina har været syg med brystkræft, så fik hendes mor også brystkræft i sommeren 2021. Det er altså en kræftform, Karina kender alt til.

Karina Frimodt har i alt medvirket i 11 sæsoner af ‘Vild med dans’. Senest dansede hun med forfatteren Michael Katz Krefeld.