Tryk på denne knap på din vaskemaskine: Sparer dig 2.500 kroner om året

14/11/2023

Jesper Bengtson

Genrefoto: YouTube
Der er masser af penge at spare, hvis du trykker på den særlige knap.

Mest læste i dag

Tørretumblere er kendt for at være dyre at drive.

Det til trods er mange danskere afhængige af dem, da udendørs tøjtørring ikke ligefrem er optimalt i efterårssæsonen, og da indendørs tøjtørring kan føre til mug og dårligt indeklima.

Ifølge virksomheden WhiteOn bruger den gennemsnitlige danske husstand tørretumbleren 160 gange årligt, hvilket resulterer i en samlet regning på cirka 2.500 kroner.

De mange kroner kan dog spares, da en kvinde nu har delt et genialt tip, der omhandler en overset funktion, der potentielt kan revolutionere måden, du tørrer tøj på, så du fremover kan gøre det til ingen penge.

Det skriver The Mirror.

Centrifugeringsknappen er nøglen succes, hvis du ønsker at spare penge på at tørre tøj. Ved at øge antallet af omdrejninger per minut under vaskens sidste fase reduceres mængden af vand, som dit tøj holder på, hvilket resulterer i kortere tørretid.

Sådan lyder påstanden for kvinden, som har delt tricket på det sociale medie X, og brugere har responderet positivt på dette råd, og nogle delte endda tilføjet yderligere tips. 

Blandt andet har en bruger foreslået at tilføje et rent og tørt håndklæde i tørretumbleren.

Derudover blev det foreslået, at man kan benytte sig af en tøjlufter og en affugter for at fremskynde tørringsprocessen. Derved får man hurtigere tørt tøj uden at øge fugtigheden i rummet, som kan få konsekvenser for både lokale og helbred.

Disse praktiske tips kan være nøglen til at gøre din tøjvask mere energieffektiv og bæredygtig.

Anbefalet til dig