Rolf Sørensen deler vild nyhed: Går 'all in' og får kærestens navn tatoveret

Af: Liva Høyberg

|

19/06/2024

Sporten
Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Der er både lyde af tatoveringsnåle der arbejder og kirkeklokker der ringer, for Rolf Sørensen.

Lige nu læser andre også

Den tidligere professionelle cykelrytter Rolf Sørensen, der nu er cykelkommentator, går virkelig 'all in' i sin nye rolle.

Om det stammer fra hans tidligere karriere eller ej, vides ikke, men én ting er sikkert: han er vild med sin nye kæreste.

Det afslører han i et større interview.

Det er ikke mere end tre år siden, Rolf Sørensen blev skilt fra sin tidligere kone, som han havde været sammen med i næsten 30 år. De forsøgte kortvarigt at få forholdet til at fungere igen, men måtte til sidst erkende, at det var forbi.

Nu har han fundet en ny kærlighed, og det er tydeligt for enhver.

Den 59-årige tidligere cykelrytter afslører nemlig, at han har fået tatoveret hendes navn inden i et fyrtårn på sin højre arm. Valget af et fyrtårn er ikke tilfældigt, da det forestiller fyrtårnet i Lønstrup i Nordjylland, hvor Mette Lyck voksede op.

Rolf Sørensen selv kalder det en kærlighedserklæring og udtaler:

"Det er en kærlighedserklæring til Mette. Efter vi fandt sammen, kan jeg være mig selv på en måde, jeg ikke har kunnet i 30 år. Jeg slapper af og hviler i mig selv på en helt anden måde end tidligere. Særligt vinteren med korte dage og uden cykelløb var svær, før jeg mødte Mette. Vi bringer det bedste frem i hinanden, og jeg er virkelig lykkelig for mit liv sammen med hende."

Rolf, der også skal kommentere Tour de France på TV 2, afslører desuden, at brylluppet finder sted i august i Karlebo Kirke i Kokkedal, hvor de nærmeste efterfølgende vil blive inviteret til fest.

Anbefalet til dig