19-årig købte DNA-test for sjov: Hvad han opdagede, har ødelagt hele hans familie

Foto: Shutterstock
En 19-årig mand købte en DNA-test på nettet 'for sjov'. Da han så resultatet, vidste han straks, at noget var helt galt.

Mest læste i dag

En mand er blevet knust, efter at have købt en DNA-test på nettet, der beviste, at hans mor havde været hans far utro - og ikke med hvem som helst.

Han har selv delt sin historie på forummet Reddit, hvor han forklarer, at han 'hoppede med på vognen' og bestilte de populære DNA-tests til sig selv og sin far.

Da han så, hvad resultat viste, fik han vendt hele sit liv på hovedet, da han gjorde en forfærdelige opdagelse.

"Vi fik vores testresultater for et par dage siden, og jeg gik ind i sektionen med familiemedlemmer. I toppen af listen var min far med kun 29,2% DNA-match, og angivet som min halvbror, hvilket var umuligt," skrev han.

"Dette gav ikke mening for mig, da vi også delte en faderlig haplogruppe, og vi ser bare så ens ud, så han var bestemt min far."

Han fandt derefter ud af, at han deler 24,6 procent DNA med sin kusine - og at hun var hans halvsøster. Fætre og kusiner normalt deler omkring 12 procent, skriver Mirror.

"Jeg kunne ikke komme i tanke om et genetisk forhold, der kunne forklare, hvad jeg så, og jeg var i tvivl om nøjagtigheden af procenterne," fortsatte han.

"De angivne procenter er ekstremt nøjagtige og det er højst usandsynligt, at de er falske. Den eneste realistiske forklaring på det, jeg så, var, at min onkel, min kusines far og min fars bror, er min far."

"Virkeligheden ramte mig i ansigtet som en flyvende pose mursten."

"Det hele gik op for mig, og jeg følte mig fuldstændig tom. Jeg sad på mit værelse i en time i en tilstand af chok, og så skyllede en følelse af vrede ind over mig. Jeg havde brug for at få nogle svar."

Uden at tænke videre over det, besluttede han sig derfor for at vise resultaterne til sin mor, som til en start forsøgte med at afvise det.

"Mit irrationelle jeg forsøgte ikke engang at pakke det ind. Jeg spurgte hende, om hun havde været far utro med onkel David," afslørede han.

"Jeg har aldrig set farven forsvinde fra nogens ansigt så hurtigt. Hun så forbløffet ud og mumlede så: 'Hvad er det for et spørgsmål? Selvfølgelig ikke'."

"Jeg fortalte hende det hele. Om testen, procenterne, DNA-matchene, alt. Min mor faldt til jorden i gråd, og tiggede mig om ikke at sige noget til min far."

Dernæst besluttede han sig for, at han ikke skulle være den eneste, der vidste om det, hvorfor hun ringede til sin kusine, som egentlig er hans halvsøster, som han fortalte det hele til.

"Hun lagde på, mens hun skreg. Min far (nu onkel) kom hjem derefter og trådte ind på mit værelse, for at spørge, hvad der var galt med min mor," lød det.

"Jeg fortalte ham det hele. Han sagde ingenting, efter at være faldet til ro. Han gik ud fra mit værelse og jeg låste døren."

"I de næste timer hørte jeg hele min familie falde fra hinanden udenfor min dør. Mine forældre endte i et højlydt skænderi og mine bedsteforældre skyndte sig over for at se, hvad der foregik."

"Min tante og David dukkede op kort tid efter, og jeg er ret sikker på, at jeg hørte min far og David i et fysisk slagsmål. Totalt kaos. Jeg har det af helvede til. Jeg ved, at det ikke er min skyld, men jeg kan ikke lade være med at føle, at det er det."

"Hvis jeg havde brugt pengene fra min fødselsdag på noget andet, ville intet at dette være sket, men en anden del af mig, er glad for at kende sandheden," rundede han af.

Efter at have delt sin historie på Reddit, svarede flere brugere med en række forslag til, hvordan familien kunne forsøge at løse situationen, mens andre blot kom med støttende ord.

"Ring til din far. Gør det klart, at du stadig ser ham som din far. Det vil virkelig hjælpe ham," lød det fra en bruger.

"De eneste, der har gjort noget forkert, er din mor og 'onkel'. Det er dem, der er har været utro og har løjet. Du skal ikke føle dig skyldig, fordi du har afsløret det. Din rigtige far, er ham, der har opdraget dig - ikke ham, du deler flest gener med," skrev en anden.

"Din far må være knust! Giv ham tid, plads og vær der for ham," tilføjede en tredje.

Anbefalet til dig