23-årige Ella faldt i søvn i toget: Fik et chok, da hun vågnede og kiggede ned i skødet

06/11/22 15:42

oliver

Privatfoto
Det var ikke almindeligt syn, der ventede den 23-årige pige, da hun kom til at blunde under sin togrejse.

Det er meget fristende at døse hen, når man kører en tur med offentlig transport. 

Hvad enten man kører langt i tog eller bus, så er dieselmotorens vibrationer med beroligende, og der er ikke et sjældent syn at se trætte pendlere, der lukker øjnene på vej hjem fra arbejde.

Det samme skete for 23-årige Ella Johannesen, der tog toget fra Peterborough til den engelske storby Leeds en lørdag eftermiddag, skriver BBC.

Da hun havde sat sig til rette i toget, ringede den 23-årige universitetsstuderende til sin mor og klagede over, at hun kun havde få penge tilbage efter den dyre januar måned.

Hun havde nemlig opbygget en stor gæld, da hun måtte sige op fra sit studiejob for at dedikere sin tid til studierne.  

"Jeg talte med hende om de få penge jeg havde, og at jeg var bekymret for mine penge og jeg blev bekymret," siger Ella Johannessen til BBC.

Efter telefonsamtalen faldt hun til ro, og faktisk så meget, at hun kunne slappe af og lukke øjnene et øjeblik.

Da hun åbnede dem igen, ventede der et helt særligt syn, da hun kiggede ned i skødet. Her lå der nemlig 100 britiske pund, svarende til knap 850  danske kroner under en papirserviet.

Den smukke gestus fik straks den unge kvinde til at bryde ud i tårer.

"Jeg vil så gerne sige tak og fortælle den person, at vedkommende er et fantastisk menneske, og at det hjalp på både mit humør og hjalp mig på vej videre," siger Ella Johannessen til BBC.

Hun har siden efterlyst den glade giver på Facebook i et rørende opslag, der er blevet delt over 18.000 gange og liket af mere end 22.000 mennesker siden i lørdags.