36-årige Sara er dækket af tatoveringer fra top til tå: Derfor fortryder hun dem alle

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Sara er tatoveret fra top til tå, men hun er ikke glad for det. Hun fortryder de fleste af sine tatoveringer, da de ikke afspejler, hvem hun er nu.

Lige nu læser andre også

En kvinde, der er tatoveret fra top til tå, fortryder de fleste af sine tatoveringer. Hun blev advaret om det, da hun var yngre, men tog det ikke til sig.

I en video, som hun har delt på det sociale medie TikTok, fortæller 36-årige Sara Mils, at hun fortryder de fleste af sine tatoveringer. Det skyldes, at hun fik lavet dem i sine 20'ere, og at de ikke afspejler, hvem hun er i dag. 

Hun indrømmer også, at hendes tatoveringer sandsynligvis har afspejlet godt, hvem hun var på daværende tidspunkt. Hun siger selv, at hun i sin 20'ere 'ikke havde det så godt mentalt'. 

"Og de er her for evigt," siger hun, hvorefter hun ifølge Daily Star tilføjer, at det ikke er muligt at fjerne dem. 

Foto: TikTok

"Forestil dig, at du tog en t-shirt på, da du var i dine 20'ere, og nu skal have den på resten af livet. Sådan føles det at være meget tatoveret, inden du er et fuldt udviklet menneske." 

"Jeg tror, at hvis du spørger næsten alle over 30 år, om de har en bedre idé om, hvem de er i deres 30'erne end i deres 20'ere, vil de sige ja." 

Sara fortæller også, at hendes udseende og tøjstil har ændret sig meget med tiden. Derfor er der ikke længere sammenhæng mellem hendes tatoveringer og tøj. 

Hun afslører i videoen, at hun i sinde unge dage havde en mere 'mørk og uhyggelig' stil. Det er ikke tilfældet i dag, hvor hun har en mere æstetisk og feminin stil. 

Foto: TikTok

"Jeg går meget med hvid og blonder. Min æstetik passer bare ikke til," siger hun. 

"Ikke et ondt ord om tatovørerne. Jeg får stadig en masse komplimenter for mine tatoveringer. Jeg ville bare ønske, at de ikke var på min krop." 

"Jeg fik at vide, at jeg ville fortryde mine tatoveringer, når jeg blev ældre. Jeg er blevet ældre, og jeg fortryder mine tatoveringer." 

Sara afslører også i sin video, at der er en række af hendes tatoveringer, der minder hende om 'ting, der ikke er så gode'. Hun går dog ikke i dybden med, hvilke ting, der er tale om. 

I en anden video, der også er blevet delt på hendes profil på TikTok, fortæller hun om sin 'dummeste tatovering'. 

I denne video afslører hun, at der er tale om en 'Lady Death', der rider på en bleg hestesadel, der strækker sig rundt om øverste del af hendes højre lår. 

Hun siger, at tatoveringen rent teknisk er godt lavet. Men hvis folk skal se hele tatoveringen, er hun nødt til at dreje sit lår, mens de kigger. Hun tilføjer desuden, at der også er en anden ulempe ved den: 

"Jeg har nu en hest, der rider permanent mod mit skridt," lyder det fra hende.

Anbefalet til dig