42-årige Per har løst alles største tv-problem med et snuptag: Nu griner folk af hans løsning

21/05/2023

Henrik Rothenbücher

Privatfoto
Svenske Per Nordgren har fundet en simpel løsning på et genkendeligt hverdagsproblem, og nu bliver han hyldet af tusinder.

Mest læste i dag

Per Nordgren fra Sundom i Sverige bliver mødt med jubel på sociale medier, efter at han har løst et af hverdagens helt store problemer, som de fleste kan genkende. Især hvis de har en lille fjernbetjning som den, der følger med et Apple TV.

Den kreative svensker blev så træt af, at han aldrig kunne finde sin fjernbetjening, som jævnligt blev væk i sofarevner og under rodet i stuen, at han til sidst opfandt et genialt trick, som han siden delte med sine venner på Facebook.

Han kiggede sig omkring i huset for at finde på noget smart, og til sidst kom han på noget, der nu bliver tiljublet på nettet. 

Løsningen var et bastant stykke træ og en omgang solid tape - og så op på sofabordet foran fjernsynet. Og vupti.

"Nu falder den ikke ned mellem sofapuderne igen, det er helt sikkert," siger Per Nordgren til Expressen.

Privatfoto

"Jeg ledte konstant efter den lille fjernbetjening. Den er tynd som et stykke papir og lille som en lighter, så den forsvandt jo hele tiden."

Per Nordgren var selv ret glad for sin hjemmelavede løsning, så han smed et billede på Facebook for at hjælpe andre af med det lille hverdagsproblem. Det viste sig hurtigt at være en genkendelig udfordring, for på under et døgn fik han 4.000 likes og masser af rosende kommentarer.

"Det er helt sygt, så mange reaktioner jeg har fået. Det er tydeligt, at det er et almindeligt problem. Det havde jeg absolut ikke forventet."

Han tror, at andre vil lade sig inspirere af hans lille trick, efter at det er gået viralt.

Privatfoto

"Flere har skrevet til mig, at de vil gøre det samme, og at det er det bedste, de har set," siger Per Nordgren.

Anbefalet til dig