Dette ord må ikke bruges om William og Kates børn

04/06/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Det ellers helt almindelige ord er forbudt.

Mest læste i dag

William og Kate har tre børn - prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. 

Selvom at William og Kate selv sørger for en størstedelen af "arbejdet" med børnene, så kan det ikke undgås at de også har brug for hjælp. Der er nemlig indimellem nok at se til for parret.

Derfor har de naturligvis sørget for, at børnene er i de bedste hænder, når William og Kate ikke selv kan stå for det hele. 

De har ansat Maria Borrallo, som er uddannet barnepige fra Norland College i byen Bath - et yderst velanset college. 

Siden at parrets førstefødte søn George var blot få måneder gammel, har Maria set efter børnene - prins George er i dag ni år gammel.

Louise Herren er forfatter og hun har i mange år resarchet til en dokumentar, hvilket betyder at hun har brugt mange år på Norland College.

Derfor har hun også en helt særlig indsigt i uddannelsen og dermed også hvilke ting der er velset - og hvilke der bestemt ikke er. Det skriver The Mirror.

Barnepigerne lærer nemlig under uddannelsen, at der er et særligt ord, som de ikke må bruge. 

Ordet "unger" - på engelsk "kids", det er forbudt.

Ordet som ellers er helt normalt og meget brugt, er altså ikke velset at bruge som barnepige.

Angiveligt er årsagen, at der skal udvises respekt for at børnene er individer - og derfor skal de istedet kaldes "børn" - på engelsk "children". 

Nyt medlem i familien 

I november 2020 ramte en stor sorg William, Kate og deres tre børn. De måtte tage afsked med deres ni år gamle cockerspaniel, Lupo.

Lupo flyttede ind hos familien i 2012. Lupo stod ikke kun parret og deres tre børn nær - men også Kates bror James Middleton, havde et helt særligt forhold til den sorte cocker spaniel. Lupo var nemlig en hvalp af Ella, som er James’ hund. 

Og ifølge Hello Magazine,  så er det også Kates bror James, der har skænket familien deres nyeste medlem.

Ifølge mediet er det prinsesse Charlotte, der fik lov til at udvælge den hvalp, som skulle være familiens nye familiemedlem - og efter sigende er det gået rigtig godt.

Det berettes nemlig, at familien er dybt forelskede i deres nye hundehvalp.

Anbefalet til dig