Buschaufføren Tim fik mistanke til passager: Endte med at redde lille drengs liv

26/11/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: YouTube
Buschaufføren Tim fik mistanke til en buspassager. Det endte potentielt med at redde en blot treårig drengs liv

Mest læste i dag

Den utrolige historie stammer fra San Francisco i USA, hvor en mor havde meldt sin treårige søn savnet, efter han var forsvundet fra et bibliotek.

Da politiet ikke kunne finde ham, besluttede de sig for at udsende en efterlysning af den lille dreng. I forbindelse med efterlysningen gav de en beskrivelse af, hvordan han så ud, og hvilket tøj han havde på.

En lille times tid efter fik buschauffør Tim Watson en underlig følelse, da han spottede en mand, der sammen med en dreng bagerst i bussen. Det gik op for Tim, at drengen lignede den lille dreng, der netop var blevet efterlyst.

Tim bemærkede også, at drengen havde tårer i øjnene. Tim er selv far til tre, og hans faderlige instinkt slog ind. Men hvordan skulle han gribe det an, uden at vække mistanke hos kidnapperen? Det lykkedes Tim at udtænke en genial plan.

Ved næste stop gik han ned bag i bussen og spurgte passagererne om de havde set en grøn rygsæk, da der var nogen, der har glemt en sådan taske i bussen. Men hvad Tim virkelig gjorde var at få et nærmere kig på drengen. Han var nødt til at dobbelttjekke, at det var den savnede dreng.

Tim var nu helt sikker. Drengen i bussen var den samme dreng, der var meldt savnet. Han satte sig tilbage i førersædet og ringede diskret til politiet. Ved næste stop stod politiet klar, hvor de arresterede manden, der havde kidnappet drengen.

Derudover blev drengen, der naturligvis var blevet traumatiseret af hændelsen, genforenet med sin mor. Buschaufføren hyldes nu som en helt af drengens mor, politiet og forældre rundt om i verden.

"Jeg gjorde bare, hvad alle forældre ville have gjort i min situation," sagde han i et interview.

Anbefalet til dig