Chok på flyvning med Ryanair: Fik "den" suttet af ombord

04/9/22 06:20

Carsten

Foto: Twitter
Passagererne ombord på et Ryanair-fly fik sig en noget af en oplevelse, da et par kastede sig ud i en temmelig intim aktivitet undervejs.

En videooptagelse fra et Ryanair-fly viser en mand, der holder, hvad der ligner en drink, mens en kvindelig passage bøjer hovedet ned til hans skridt.

Man kan se, at manden skiftevis har åbne og lukkede øjne, mens kvinden bevæger sig rundt i hans skød. 

Det ser ud til, at klippet er blevet filmet af en flypassager, der sidder på rækken tværs over gangen fra parret.  

På et tidspunkt begynder parret at kysse lidenskabeligt, mens manden famler med kvindens tøj. Øjeblikke senere ser man den kvindelige passager trække sit hår tilbage, hvorefter hun gentager handlingen igen.

"Masser af... Benplads"

Twitter-bruger Alan White, der har delt klippet på Twitter, skrev: 'Fair play til @Ryanair for at tillade dette. Jeg vil medtage dette i overvejelserne, når skal foretage min næste flybestilling.'

Efter at Alan havde delt klippet på Twitter, gik det naturligvis viralt. Derfor har flere brugere også kommenteret på den chokerende video, der i skrivende stund er blevet set af næsten 50.000 personer på Twitter.

"Masser af... benplads," har en bruger bl.a. skrevet, mens en anden har skrevet: "@Ryanair, hvem bliver fyret for at lade dette stå til?"

Det vides ikke, om det knap så generte par fik lov til at blive på flyet eller om at de fik besked på at stoppe med det, de havde gang i.

Hvad parret havde gang i, er dog ikke just i overensstemmelse med Ryanairs regler, hvorfor det kan resultere i, at han bliver smidt af flyet. Derudover kan det også medføre, at man bliver bandlyst fra i fremtiden at flyve med Ryanair.

Du kan se videoen her. Vi advarer om eksplicit indhold.