De begyndte at renovere terrassen på det forkerte hus: Så tager husejeren fusen på dem alle

11/02/2024

Jesper Bengtson

Foto: TikTok
“Åh nej”...

Mest læste i dag

En gruppe arbejdere dukkede en dag uanmeldt op ved en kvindes hus og gik i gang med at forvandle haven og terrassen.

Det gik hurtigt op for hende, at de måtte have startet på projektet på den forkerte adresse, men hun besluttede sig for at lade den arbejde videre.

Det skriver Daily Star.

I anledning af det uanmeldte besøg valgte hun at dokumentere det på sin TikTok-profil, hvor hun har hele 1,3 millioner følgere.

“I har fået fat i det forkerte hus! I er ved det forkerte hus! Åh nej, I er ved det forkerte hus”, lyder det fra hende, selvom hun ikke gør noget ved det.

I en video, hun senere lagde ud, løftede hun sløret for sin snedige plan:

“Nå, de er ved det forkerte hus, men jeg vil ikke stoppe dem, fordi jeg ville elske at få en gratis terrasse eller hvad end de bygger”, forklarede hun.

Hun planlagde at fortælle dem om hele situationen, så snart de var færdige med projektet. På det tidspunkt havde hun stadig ingen idé om, hvordan renoveringen ville se ud.

I klippene, hun delte, blev en stor del af det, der plejede at være en terrasse, ryddet væk og blev erstattet af småsten.

“Jeg ville ønske, jeg fik en pool”, lød det fra kvinden i en af videoerne.

Nogle troede ikke på Chloe og skrev, at hvis hun nægtede at betale, ville det blive betragtet som tyveri, men hun forsikrede alle om, at hun ville ende med at betale.

Hun tilføjede senere, at hun havde ringet til byggefirmaet og undskyldt for ikke at fortælle arbejderne sandheden.

Anbefalet til dig