Dreng blev kastet 30 meter ud over klippekant af 54-årig mand: Årsagen er chokerende

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Retssagen mod den 54-årige er netop begyndt.

Mest læste i dag

Anthony Stocks står makkerat i retten, tiltalt for en række chokerende forbrydelser.

Således står den 54-årige ikke kun tiltalt for at have ført en blot 10-årig dreng til en klippetop for dernæst at smide ham ud over kanten, men for at have udsat offerets 13-årige søster for voldtægt.

På mirakuløs vis formåede han at overleve det voldsomme fald.

Det skriver Mirror.

Ikke overraskende var det en Zoe Johnson, som klart var ude med riven efter Anthony Stocks, som hun mener forsøgte at skille sig at med drengen, fordi den 54-årige var blevet lidt for interesseret i hans 13-årige søster.

Noget, som drengen havde bemærket og derfor forsøgte at sætte ind mod.

"Den tiltalte tvang en pige under 13 år til at have seksuel kontakt med ham, vel vidende at det var forkert. Drengen var begyndt at forsøge at gribe ind. Uden at drengens mor vidste det, tog den tiltalte ham derefter med til Brighton og i særdeleshed til klipperne."

"Den eftermiddag faldt drengen 30 meter ned fra klippekanten og ned på betonunderlaget nedenunder. Mirakuløst nok døde han ikke, men han blev meget alvorligt kvæstet og måtte flyves til et hospital i London. I første omgang troede man, at det, der var sket med ham, var en frygtelig ulykke - men undersøgelserne afslørede et andet og meget mørkere billede."

Tilsyneladende er hun ikke ene om at tegne så mørkt et billede af Stocks, da historien mere eller mindre bekræftes af et vidne, som var i området, da hændelsen fandt sted.

"Boulding og hans ven gik ned ad trapperne til stranden. Omkring 10 minutter senere hørte Boulding en lyd, og da han kiggede op på toppen af klippen, så han en skikkelse stå på den forkerte side af hegnet."

"En anden skikkelse stod bagved. Så hørte han råb, hvorefter han så en lille skikkelse, der faldt, som om den var blevet kastet ned fra klippen. Han forstod ikke med det samme, at den lille skikkelse, han så falde, faktisk var et menneske, at det var drengen."

Anklageren tilføjede, at Stocks ikke var løbet væk fra stedet, men i stedet havde sluttet sig til de forskellige medlemmer af offentligheden, der kom barnet til hjælp.

"Den tiltalte talte med en række mennesker på stedet, civile og medlemmer af redningstjenesten. Han var ikke konsekvent i sin beretning om, hvad der var sket. Emma Betts husker, at hun så den tiltalte nærme sig drengen og sige: "Jeg sagde til ham, at han ikke skulle gå tæt på kanten. Derefter satte den tiltalte sig ned, rullede en cigaret og tog sin telefon frem."

Sagen fortsætter.

Anbefalet til dig