Far raser over de regler, hans 16-årige datter fik af sin chef - se bare regel nummer 9

Udland
Foto: YouTube
Faren blev rasende, da han læste de 11 regler.

Lige nu læser andre også

Enhver er klar over, at chefer stiller krav til sine medarbejdere, men af og til ser man eksempler på, at der stilles direkte urimelige krav.

En kontroversiel liste med 11 regler, som en 16-årig modtog fra sin chef på sin første arbejdsdag, har udløst en stor debat online.

Hendes far, der delte brevet på Twitter, var forarget over indholdet, og det har ført til spekulation om, hvorvidt disse regler er over stregen, skriver Bored Panda.

Du kan læse reglerne i bunden af artiklen.

Mange reagerede med forargelse over de kyniske regler, som listen indeholdt.

Dog mente andre, at det var vigtigt at se dette som en vigtig lektion om, at jobverdenen ofte er nådesløs.

En nøjere gennemgang af reglerne afslørede, at nogle af dem indeholdt værdifulde råd til at overleve i en konkurrencepræget jobverden.

Tonen var måske grov, men indeholdt de også elementer af realisme.

Debatten om denne liste fortsætter, og den rejser vigtige spørgsmål om, hvordan vi bedst kan forberede unge mennesker, der er nye på arbejdsmarkedet, til at håndtere kravene fra arbejdslivet.

Mens nogle mener, at det er vigtigt at skabe et mere positivt og støttende arbejdsmiljø, hævder andre, at det er nødvendigt at forklare de unge mennesker realiteterne i erhvervslivet.

Herunder kan du læse de 11 regler og vurdere, hvad du selv synes.

1. Livet er uretfærdigt, væn dig til det!

2. Verden er ligeglad med dit selvbillede. Verden vil forvente, at du opnår noget, før du er tilfreds med dig selv.

3. Du kommer ikke til at tjene 60.000 dollars (cirka 424.000 danske kroner, red.) om året direkte ud af skolen, og du kommer ikke til at blive vicepræsident med din egen bil og telefon, før du har tjent begge dele.

4. Hvis du synes, en lærer var hård, så vent til du får en chef.

5. Det er ikke under din værdighed at vende burgere. Dine bedsteforældre havde et andet ord for at vende burgere - de kaldte det "mulighed".

6. Hvis du roder, er det ikke dine forældres skyld. Så klag ikke over dine fejl, lær af dem.

7. Før du blev født, var dine forældre ikke så kedelige, som de er nu. De fik den måde ved at betale regninger, gøre dit vasketøj og lytte til, hvor sej du synes, du er. Så før du redder regnskoven fra dine forældres generations hærgen, så prøv at ordne skabet på dit eget værelse.

8. Din skole har måske gjort op med udtryk som vindere og tabere, men det har livet ikke. På nogle skoler har de afskaffet dårlige karakterer og giver dig så mange forsøg, som du har brug for, for at finde det rigtige svar. Dette er ikke noget, du vil finde ud af i det virkelige liv.

9. Livet er ikke opdelt i semestre. Du får ikke sommerfri, og de færreste arbejdsgivere er interesserede i at hjælpe dig med at finde dig selv. Gør det i din fritid.

10. Fjernsyn har intet med virkeligheden at gøre. I det virkelige liv skal folk lægge kaffekoppen fra sig og gå på arbejde.

11. Vær sød mod nørder. I sidste ende ender du nok med at arbejde for en.

Her ses det originale billede af reglerne. Foto: Reddit

Anbefalet til dig