Han 'mistede jobs og kvinder' på grund af sit hårtab: Nu viser han sin utrolige forvandling

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mand, der 'ikke kunne genkende sit eget spejlbillede' efter at have mistet sit hår, blev målløs efter en 'livsændrende' forvandling.

Lige nu læser andre også

Scott Westwood, der online er blevet kendt under brugernavnet @kazascoot, begyndte at miste håret for ti år siden og begyndte at klippe det helt kort. Dette påvirkede hans selvværd - han så stadig sig selv som hans yngre jeg, der havde mere hår.

"Jeg genkender ikke mig selv i spejlet. Selvom jeg har barberet mit hår i ti år, genkender jeg stadig ikke mig selv uden hår. Når jeg tænker på mig selv, forestiller jeg mig altid mig selv med fuldt hår," sagde han i en viral video, som har fået over 52.000 likes, ifølge Daily Star.

Han hævdede også, at hans hårtab kostede ham skuespillerjobs, og at kvinder har afvist ham på grund af det. Derfor har han ikke lagt skjul på, at det er noget, som han har været rigtig ked af.

"Det er uden for din kontrol at miste hår. Og mange siger: 'Bare barber det af og omfavn det.' Men det har haft konsekvenser. Jeg er skuespiller og har mistet jobs på grund af mit hår. Jeg har haft kvinder, der ikke ville date mig på grund af mit hår," sagde han.

Han besluttede sig for at besøge Rob Wood fra Novo Cabelo Hair, der kunne hjælpe ham med et af deres særlige hårsystemer, som lovede at genoprette hans tidligere hårgrænse.

Rob monterede det særlige system på Scotts hoved og styrede det, så det sømløst passede med hans naturlige hår. Det hele blev filmet, og videoen er efterfølgende blevet delt af @novocabelohair på TikTok. I denne video ser man også, at han nærmest er i chok over sin egen forvandling.

Foto: TikTok

"Wow, se mit hår," sagde Scott, der var begejstret for sin nye hårpragt. Han nævnte også en usædvanlig uigenkendelighed med sig selv, men denne gang af en anden grund.

Hans imponerende forvandling har efterladt TikTok-brugere i chok. Roserne var mange under opslaget, hvor brugerne fejrede hans mærkbart yngre udseende.

"Wow, han ser 20 år yngre ud," skrev en bruger

"Jeg tror ikke, folk forstår, hvilken indvirkning dette har på mænd. Det, du gør, er så vigtigt," lød det fra en anden bruger, der remhævede vigtigheden af sådanne procedurer.

Foto: TikTok

"Jeg kan ikke tro, hvor flot han ser ud med hår. Det er fantastisk," lød det fra en tredje.

"Hvilken forvandling! Hvilken flot mand," skrev en fjerde.

Til trods for, at Scott har fået stor ros for sin forvandling, er det ikke dét, der tæller. I sidste ende handler det naturligvis om, at han selv skal være glad og tilfreds med sit udseende - og det har han ikke lagt skjul på, at han er.

Scott er langt fra den eneste, der har haft et ønske om at få hår på hovedet igen. Derfor er der også mange andre mænd, der har fået hjælp af Novo Cabelo Hair, som har delt flere videoer på de sociale medier.

Anbefalet til dig