Heidi så et billede fra da hun var barn - Så fik hun sit livs chok

05/11/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
Det er hyggeligt at gennemse gamle feriebilleder, hvor man kan få vækket minder til live og snakke om de gode tider. Da Heidis mor sendte hende et billede fra en ferie i Tyrkiet, fik hun et kæmpe chok.

Mest læste i dag

Heidi og hendes mand Ed mødte hinanden da de begge gik på universitetet i Newcastle. De voksede op langt fra hinanden, Ed i Putney og Heidi i Sheffield. 

De boede begge på det samme kollegie. Ed skrev til Heidi på Facebook, om hun ville vise ham hvordan vaskemaskinen virkede - og det ville hun gerne, for hun synes “at han var lækker”, som hun selv beskriver det.

Det skriver mediet Unilad. 

Efterfølgende stødte de på hinanden en aften i byen, hvor det slog gnister. Kort efter havde de deres første date, hvor de var ude og spise - derefter var parret nærmest uadskillige. 

Et par år friede Ed til Heidi og hun sagde straks ja. 

Som om, at historien ikke er romantisk nok i sig selv - så viser det sig at de forelskede par, faktisk mødte hinanden mange år tidligere - faktisk da de kun var seks år gamle.

Et ferieminde chokerede dem

En aften hvor Ed og Heidi var til middag hos Heidis mor, så genopfriskede hun et ferieminde, hvor hun fortalte at Heidi faktisk havde mødt en der hed Ed på en ferie i Tyrkiet - og at de to havde leget sammen næsten hele ferien.

Et par uger senere sendte Heidis mor hende et billede, fra den ferie de havde talt om.

Der fik parret sig et kæmpe chok. På billede var hun selv og hendes kommende mand Ed som børn.

Til højre er billedet som Heidis mor sendte hende, fra ferien hvor parret var børn. Senere har parret selv genskabt billedet som ses til venstre, da de var på ferie i Tyrkiet. Foto: Privat.

“Hun sendte mig et billede og det var min Ed, der var på det. Jeg var chokeret og ringede til hende og råbte mor - ved du hvem det er?” Fortæller Heidi. 

Hun fortæller at Ed var lige så overrasket som hende selv - de troede næsten ikke på det. Men den var god nok, og hos Eds forældre, kunne de også finde mange billeder af dem sammen på ferien. 

De to legede meget sammen på ferien, blandt andet også sammen med Heidis søster. Foto: Privat

Da parret blev gift i 2016, var fortællingen naturligvis en del af deres bryllupsceremoni. 

De har senere taget en tur tilbage til Bodrum i Tyrkiet, hvor de mødte hinanden for første gang. De er slet ikke i tvivl om, at de må være “meant to be”.

Parret blev gift i 2016. Foto: Privat

Anbefalet til dig