Heldig Meny-kunde medbragte pant for 60 kroner: Forlod butikken med en million kroner

12/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
En kvinde medbragte for 60 kroners pant, da hun besøgte en Meny-forretning. Da hun forlod butikken, havde hun en million kroner med sig.

Mest læste i dag

En kvinde fra Oslo lagde vejen forbi en Meny-butik i Bærum. Her ville hun købe ind og aflevere pant for cirka 60 norske kroner (44,5 danske kroner). Det førte til, at hun forlod butikken med en gevinst på en millioner norske kroner (740.000 danske kroner).

Det skriver Pantelotteriet.

"Det hænder, at vi tager turen til Bærum for at handle. I fredags skulle min mand og jeg købe møbler i en af ​​butikkerne her, og benyttede lejligheden til at købe lidt ind hos Meny i Østerås," siger kvinden i 60'erne, der ønsker at være anonym.

"Så havde jeg en pose med pant med. Jeg brugte dem i Pantelotteriet og trykkede på Røde Kors-knappen. Så stod der, at jeg havde vundet."

"Jeg kunne ikke helt læse, hvad der stod. Først så det ud til, at jeg havde vundet tusind kroner, men så synes jeg, det lignede hundrede tusinde."

"Så kom min mand gående, og han tog et kig på sedlen: 'Du har ikke vundet hundrede tusinde, du har vundet en million kroner,' sagde han ganske enkelt. Så råbte jeg 'hoho' højt i butikken, men der var heldigvis ikke så mange andre i nærheden," fortæller hun.

Hun afslører også, at hun fortsat har svært ved at tro, at det er sandt, at hun har vundet en million norske kroner.

"Det er helt utroligt at vinde så mange penge. man tror ikke, det kan ske. Jeg skal nok dele gevinsten med min mand, for det er ham, der har drukket mange af de tomme flasker op, jeg har pantet," siger kvinden med et smil.

Ikke nok med, at hun glæder sig over have vundet den store sum penge, så har hun også allerede gjort sig planer om, hvad de mange penge skal bruges til.

"Vi er meget glade for at rejse, så nu planlægger vi en tur til Spanien. Og så er det rart, at vi kan bruge nogle af pengene på nogle gaver til vores nærmeste," siger hun.

Anbefalet til dig