Julie tog dette billede på ferien: Fik gåsehud da hun kom hjem og opdagede den skjulte fare

Udland
Et velvoksent rovdyr gemmer sig på dette billede, blot få meter fra den intetanende fotograf. Foto: Julie Sundukova.
Julie fik gåsehud, da hun opdagede, hvad der let kunne have taget livet af hende.

Lige nu læser andre også

Fotografen Julie Sundukova troede, hun havde taget en stribe harmløse billede af den smukke natur på sin ferie til Madagaskar. Men da den 37-årige russiske kvinde lagde sine billeder ind på computeren, da hun kom hjem, fik hun et chok, skriver TV2 Norge.

Under et besøg i naturparken Andasibe i 2016 på den afrikanske ø havde Julie Sundukova gået rundt og taget billeder. På intet tidspunkt havde hun lagt mærke til, at hun ikke var alene. 

Først da hun hjemme i Rusland foran sin computer zoomede ind på et af billederne fra naturparken, gik sandheden op for hende. Et velvoksent og livsfarligt rovdyr lurede ganske tæt på hende. 

Men eftersom dyret er uhyggelig dygtig til at gå i et med sine omgivelser, opdagede Julie ikke faren. En såkaldt nilkrokodille lå gemt i de grønne blade få meter væk fra, hvor hun havde taget billedet. 

"Du kan tro, at jeg blev overrasket, da jeg pludselig så et krokodilleøje på computerskærmen. Der fandt jeg ud af, hvor tæt jeg havde været på en af naturens hurtigste menneskeædere," fortæller Julia Sundukova til TV2 Norge.

I den store røde cirkel ses krokodillens hoved, og i den lille cirkel er halen. Foto: Julie Sundukova.

En nilkrokodille kan blive op til seks meter lang og 1000 kilo tung og lever i floder og søer i hele Afrika også Madagaskar. Den på billedet lader til at være en stor en af slagsen, da halen kan ses et godt stykke fra hovedet. 

Nilkrokodillen er kendt som en uhyggelig menneskeæder og dræber hvert år op mod 200 mennesker. 

Heldigvis for den russiske kvinde er nilkrokodiller kendt for at ligge og sole sig og slappe af om dagen, mens de først går på jagt om natten, hvor uforsigtige fisk ender som krokodilleføde.

Anbefalet til dig