KFC-medarbejder sprang i aktion: Kidnapningsoffer efterlod seddel med en bøn om hjælp

19/05/2022

Mathias Busekist

En medarbejder i en KFC er blevet hyldet som en helt, efter at han hjalp med at redde en kvinde, der var blevet kidnappet.

Mest læste i dag

Politiet blev kontaktet af KFC-medarbejderen, som ikke er blevet identificeret, der fortalte betjentene, at han havde fundet en seddel, hvor der blev bedt om hjælp.

Sedlen indeholdt også en beskrivelse af kvinden og den mand, hun var sammen med.

Politiet fik med det samme en beskrivelsen af manden og kvinden, ligesom de fik overleveret sedlen, som kvinden havde efterladt og skrevet.

Det lykkedes betjentene at lokalisere samt få kontakt til kvinden og manden - der senere blev identificeret som Diego Glay - der matchede beskrivelsen.

Politiet forsøgte at signalere, at Glay skulle holde ind, men han nægtede at adlyde og forsøgte i stedet at flygte til fods.

Politiet formåede dog at fange ham efter en kort jagt.

Memphis Police Department

Ifølge Fox 13 har kvinden, der efterlod sedlen, udtalte, at Glay havde holdt hende fanget mod hendes vilje, og at han havde overfaldet hende fysisk, fremsat trusler og var bevæbnet med en pistol.

Offeret hævdede, at hun havde været i et forhold med Diego, men at han tog hendes telefon, da hun forsøgte at forlade ham.

Ifølge New York Post har hun endvidere udtalt, at han herefter nægtede at lade hende ude af syne i flere dage, hvilket skulle have skabt en atmosfære af intimidering og frygt.

I en edsvoren erklæring fortæller hun, at hun og Glay havde boet på forskellige hoteller i Memphis, mens hun blev holdt fanget.

Glay blev taget i forvaring og blev tilbageholdt mod en kaution på 246.000 kroner.

Retsdatoen er fastsat til den 1. juni.