Kunde chokeret: Blev bedt om at tørre sin 2-åriges bræk op

06/06/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
En kvinde fra Sydney blev noget chokeret, da hun blev bedt om at tørre brækket op, efter hendes toårige søn havde kastet op i et supermarked.

Mest læste i dag

En kvinde, som ønsker at forblive anonym, har delt sin chokerende oplevelse i et supermarked i Sydney. Mens hun var ude at handle dagligvarer med sine to børn, blev hendes toårige søn pludselig syg og kastede op på gulvet ved selvbetjeningskassen, hvor de stod for at betale.

Kvinden fortalte Daily Mail om sin oplevelse og udtrykte sin frustration over personalets reaktion.

"I det øjeblik min søn blev dårlig, tog jeg mig straks af ham og undskyldte naturligvis over for butikspersonalet, der var kommet efter episoden," fortalte kvinden avisen ifølge Sosialnytt.

Det, der chokerede kvinden, var, at personalet krævede, at hun selv skulle tørre op efter sin toårige søn, samtidig med at hun skulle håndtere sine to børn. Hun påpegede, at hun ikke var uhøflig eller noget i den stil.

"Jeg var meget frustreret og stresset, men jeg opførte mig ikke uhøfligt eller noget. Efter at have taget mig af min søn undskyldte jeg over for personalet og sagde, at jeg ville få nogen til at hjælpe med rengøringen. Men de sagde bare 'nej, du skal tørre op'," fortalte hun.

Kvinden følte sig meget ubehageligt til mode og gjorde, som hun blev bedt om. Men hun tilføjede også, at det var besværligt, da hun samtidig skulle holde øje med sin toårige søn.

"Jeg begyndte at tørre det op, og en medarbejder fra butikken stod over mig hele tiden for at sikre, at jeg gjorde det korrekt. Imens forsøgte min søn alt, hvad han kunne, for at løbe ud og kigge på bilerne," forklarede hun.

Reaktionerne på internettet er delt, og der er opstået en diskussion om, hvad der er den rigtige reaktion i en sådan stresset situation. Mange forstår ikke, hvorfor ingen tilbød hende nogen form for hjælp, mens andre mener, at forældre selv skal tage ansvar for deres egne børn.

Anbefalet til dig