Kunder skynder sig til Lidl for at købe unikt havemøbel: Mon det kommer til Danmark?

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvem kunne ikke tænke sig sådan et møbel?

Lige nu læser andre også

For 10 dage siden tog vi officielt hul på sommeren i Danmark.

Selvom sommervejret fortsat lader vente på sig, så er danskerne i fuld gang med at forberede sig på varmere temperaturer.

De købes shorts, sandaler, solcreme og meget andet i lang baner, så de er klar til at opholde sig udendørs, når solen ellers gider vise sig på himlen.

At ligge under solen er for mange en central del af sommeren, og derfor er det også nødvendigt med en god solseng.

En kæmpe solseng fra Lidl tiltrækker sig nu stor opmærksomhed, fordi den er tillader at to - eller måske endda flere - personer kan ligge sammen, mens de nyder solens stråler.

Kan ikke købes i Danmark

Solsengen, som Lidl selv kalder for en 'luksuriøs dobbelt', kan - desværre for dig - ikke købes i Danmark. Der er dog håb, hvis du skal sydpå inden længe.

Hvis man gerne vil have fingre i stolen, skal man nemlig et smut til Malta; og det er måske ikke engang nok. Efterspørgslen på stolen virker nemlig til at være relativt stor.

I kommentarfeltet på Lidl Maltas Facebook-opslag spørger potentielle flere kunder ind til prisen på solsengen, mens andre tagger venner og familiemedlemmer for at gøre dem opmærksomme på den store nyhed.

Solsengen kan fås til 99 euro (omtrent 750 kroner, red.).

Mens flere af Lidls udenlandske kunder allerede nu kan sætte kløerne i den eftertragtede solstol, må danskerne krydse fingre for, at den bliver tilgængelig herhjemme.

Du kan se den omtalte solseng på billedet herunder.

Anbefalet til dig