Kvinde i sorg: 'Min mand forlod mig og tog på vores bryllupsrejse med min bedste ven'

01/10/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
En kvinde kunne ikke tro, at det var sandt, da hendes mand gennem næsten fem år fortalte hende, at han ville skilles. Hun blev dog endnu mere chokeret, da han rejste afsted på deres planlagte bryllupsrejse med hendes bedste veninde.

Mest læste i dag

Når man går fra en partner gennem år, kan det være svært at håndtere, hvis ens tidligere partner kommer hurtigt videre.

Det at komme videre er en naturlig del af et brud. Alligevel følte en kvinde sig forrådt, da hendes mand gennem næsten fem år forlod hende til fordel for hendes bedste veninde.

Ifølge Kathryn gik alt godt mellem hende og hendes mand Tim. Flere år efter deres bryllup, havde de nemlig endelig besluttet sig for at forkæle sig selv med en bryllupsrejse. 

Efter at have udvekslet en del beskeder, faldt de over et godt tilbud på et luksuriøst hotel, som de i lang tid havde drømt om at besøge. Det var endda ledigt på et tidspunkt, hvor de ville besøge byen. Det fik Tim til at sige til Kathryn, at de ville bestille det samme aften.  

Men da Kathryn kom hjem, lagde hun mærke til, at der var noget galt med Tim. Han var hverken begejstret eller glad. I stedet for at bestille hotelopholdet, fortalte han, at han ville skilles. 

"Alt efter det var sløret, men jeg kan forestille mig hans ansigtsudtryk og hvor nervøs han var. Jeg var så, så, så, så chokeret, men jeg ved, jeg spurgte ham hvorfor, og han svarede ganske koldt: 'Fordi jeg kan se, at jeg ikke er forelsket i dig, og at dette ægteskab ikke fungerer'," fortalte Kathryn ifølge Daily Mirror

Kathryn var knust, og hendes kære kun ikke tro det. Flere af dem stillede endda spørgsmålstegn ved, om der var en anden inde i billedet, hvilket fik ham til at ændre mening om deres ægteskab på så kort tid. 

Der var i forvejen slemt for den knuste kvinde, men alligevel skulle det vise sig at blive værre. Hun observerede nemlig, at hendes vennegruppe stoppede med at invitere hende til begivenheder og sociale sammenkomster. 

Efter at have grædt og talt ud med sin mor, besluttede Kathryn at invitere en ven ud på morgenmad, for at få det bedre. Men da hun ankom, sad to af hendes bedste venner ved bordet. 

"Jeg kan huske, at min bedste veninde så træt og nervøs ud og sagde, at de havde noget, de havde brug for at fortælle mig, og at det var ret skidt," sagde hun. 

Det var her, hun fik at vide, at en af hendes gode veninder var i et forhold med Tim. 

Kathryn var både rasende og såret, hvorfor hun forsøgte at ringe til både hendes veninde og Tim, men ingen af dem tog telefonen. 

Derfor besluttede hun sig for at gøre noget, der var meget atypisk for hende. Hun besluttede sig nemlig for at møde op på kvinden arbejdsplads for at konfrontere hende. Da hun ankom, fik hun at vide, at hun var på ferie. 

Pludselig huske Kathryn, at det var denne uge, hvor hun og Tim skulle have været afsted på deres forsinkede bryllupsrejse. 

Efter at have talt med sine andre venner igen, fandt hun ud af, at kvinden havde delt billeder på de sociale medier fra det selvsamme hotel, som hun havde planlagt at booke med Tim – og hun var ikke alene. 

Da Tim og kvinden kom tilbage, fortalte de alle, at deres forhold kun lige var begyndt, da Tim besluttede sig for at forlade Kathryn. Det tror Kathryn dog ikke på. 

"Det var en komplet løgn, og jeg ved det. Hvordan tager du pludselig på en romantisk ferie med én, som du kun har været sammen med i et par uger?" sagde hun.

To år senere er Tim og Kathryns tidligere ven stadig i et forhold med hinanden. Heldigvis er Kathryn ikke længere forelsket i ham, og kan nu se, hvilken mand han egentlig er.

Anbefalet til dig