Lægerne blev overraskede - Nyfødt går viralt

07/8/22 10:45

Henrik Rothenbücher

Foto: Fra hospitalets Facebook side - Khoa San 2
En nyfødt dreng, gik kort efter at han blev født, viralt på de sociale medier verden over.

Den lille dreng der er tale om, er blevet delt vildt og bredt på internettet kort efter sin fødsel.

Det skriver mediet VN Express.

Den lille dreng blev født på Hai Phong International Hospital, i Hai Phong City i det nordlige Vietnam.

Billedet som er taget lige efter fødslen af den lille dreng, fik på kort tid over 3.000 likes og mere end 7.000 kommentarer og delinger - blot på hospitalets eget sociale netværk. 

Den lille dreng kom nemlig ud med sin mors spiral i hånden. Den havde hun ellers fået lagt op, med hensigt på ikke at skulle have flere børn. Men skæbnen ville, at spiralen rykkede sig og hun alligevel blev gravid - og da hendes lille dreng blev født, havde han altså et godt greb om spiralen, som han havde med sig ud. 

Den lille nyfødte dreng, med et godt greb om moderens spiral - som skulle beskytte mod graviditet. Foto: Fra hospitalets Facebook side - Khoa San 2 

Den lille nyfødte dreng, med et godt greb om moderens spiral - som skulle beskytte mod graviditet. Foto: Fra hospitalets Facebook side - Khoa San 2 

Fødselslægen Tran Viet Phuong synes at det var interessant at den lille dreng kom ud med spiralen i hånden og derfor tog han et billede af ham - det som nu er blevet delt verden over.

Den lille dreng var den 34-årige mors tredje barn. Da det ikke var meningen at hun ville være gravid igen, havde hun derfor fået lagt spiralen på et lokalt hospital.

Pludselig opdagede hun, at hun trods den, var gravid igen og nu var fem uger henne. 

Lægerne mener at hendes spiral havde flyttet sig, og derfor ikke længere beskyttede hende mod graviditet.

Det førte senere til fødslen af den 3,2 kilo sunde og raske lille dreng. Både mor og søn har det godt, men skulle holdes under observation af lægerne, efter fødslen.