Modellen med en 140 cm stor bagdel har enorme problemer med at komme i jeans: Se bare her

28/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
Det er ikke en let sag at komme i et par jeans, når ens bagdel måler 140 centimeter.

Mest læste i dag

En kurvet OnlyFans-model ved navn Steph Oshiri fortæller, at hun altid bærer leggings, fordi hendes 140 cm store bagdel gør det næsten umuligt at passe ind i jeans.

Steph Oshiri, der ofte deler indhold på sociale medier under brugernavnet @stephoshirii, har en enorm bagdel og har endda brugt den som skjulested for flasker med alkohol for at snige dem med til koncerter.

Men selvom der er nogle fordele ved at have en så stor bagdel, er der også betydelige ulemper, herunder vanskeligheden ved at finde tøj, der passer.

I en video, som har fået mere end 1.900 likes, svarer Steph på en kommentar fra en fan, der spørger: "Hvordan kommer du i jeans?"

Modellen beslutter sig for at demonstrere ved at tage et par jeans på for at vise, hvorfor det er meget lettere for hende at have leggings på hver dag. I klippet siger hun: "Det er et godt spørgsmål – så jeg bærer ikke kun leggings, fordi jeg synes, de ser godt ud, jeg bærer dem, fordi de er meget lettere at tage på. Jeg vil demonstrere, hvordan jeg tager dem på, fordi det altid er en kamp."

Hun stikker derefter benene i og erklærer, at det er "nemt, indtil vi kommer til denne del [hendes bagdel], og så er det game over".

Den 28-årige model sørger for, at begge hendes fødder er helt ude af buksebenene, før hun hopper og trækker dem op for at tvinge jeansstoffet over sin store bagdel.

Derefter trækker hun resten af stoffet over siden af hofterne og siger, at det var "sværere end sædvanligt". Men da jeansene var på, vendte hun sig for at vise sin bagdel i det tætsiddende par jeans, hvilket efterlod TikTok-brugere betaget af hendes kurvede form.

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Foto: TikTok

En bruger sagde: "Jeg kunne se det hele dagen."

En anden tilføjede: "Du ser fantastisk ud i jeans x."

En tredje kommenterede: "Du ser godt ud i jeans."

Men andre kvinder skrev i kommentarerne og ville vide, hvor hun købte jeansene, da de "har det samme problem". En bruger af sociale medier skrev: "Jeg har også dette problem, men det er svært at finde jeans, der passer til din talje, når du har en stor bagdel, LOL."